9478.051 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Lucovitaal Luis Protect Preventieve Spray 100ML

Medisch hulpmiddel ter voorkoming van een hoofdluisbesmetting

Korting 50%
11,99 6,00
  • Merk:  Lucovitaal
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8713713027951
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Luis Protect Preventieve Spray is een medisch hulpmiddel en helpt bij het voorkomen van een besmetting met hoofdluis. Deze spray wordt aangeraden wanneer er op school of in de omgeving hoofdluis is gevonden of wanneer uw kinderen na de vakantie weer naar school gaan. Wanneer uw kind al een hoofdluisbesmetting heeft opgelopen, gebruik deze spray dan na de behandeling met de Lucovitaal Anti-Luis Crème-lotion, om herbesmetting te voorkomen. Deze spray bevat dimethicone en kan dagelijks gebruikt worden. Op basis van natuurlijke ingrediënten, klinisch bewezen effectief en mild voor haar en hoofdhuid.

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Dagelijks voor het naar school gaan de spray op het droge haar aanbrengen. Tip: Spray kan ook gebruikt worden op muts, das en kraag van de jas.

Waarschuwingen
Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u Lucovitaal Luis Protect Preventieve Spray gaat gebruiken óók als u dit medisch hulpmiddel al eerder hebt gebruikt. Luis Protect Preventie Spray van Lucovitaal dient niet te worden gebruikt bij een bestaande overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Indien overgevoeligheidsreacties optreden, dient de behandeling beëindigd te worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Ingredienten

Ingrediënten
Coco-caprylate, Dimethicone, Rosmarinus officinalis, Pelargonium odorantissimum, Mentha piperita, Melaleuca alternifolia, Lavandula angustifolia, Eucalyptus globulus, Cymbopogon Schoenantus, Linalool, D-limonen, Geraniol, Citronellol.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Luis Protect Preventieve Spray 100ML?

Meer uit ons assortiment