9372.176 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Blaas complex

Lucovitaal Cranberry Capsules 28CP

Helpt bij de behandeling en voorkomt het ontstaan van een nieuwe blaasontsteking

Korting 50%
15,39 7,70
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Cranberry Capsules is een medisch hulpmiddel. De Cranberry Capsules bevat 36mg PAC A (DMAC). Door deze hoge dosering behandelt u een urineweginfectie (blaasontsteking) met 2 capsules per dag. Om een urineweginfectie te voorkomen, gebruikt u 1 capsule per dag.

Cranberry Capsules kan gebruikt worden voor de behandeling van urine infecties in de blaas en ter preventie van (terugkerende) urineweg infecties (blaasontsteking) veroorzaakt door E. coli bacterie in de blaas.

Bij twijfel, of wanneer de klachten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan altijd een arts. Cranberry mag ook gecombineerd worden met een antibiotica behandeling tegen blaasontsteking.

Deze verpakking is geschikt voor een kuur van 14 dagen.

Dosering
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Ter behandeling: tweemaal daags 1 capsules innemen. Gebruik voor tenminste 7 dagen en totdat de symptomen zijn verdwenen. Drink daarnaast tenminste 2 liter water per dag.
Ter preventie: eenmaal daags 1 capsule innemen.
De capsules in zijn geheel innemen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Cranberry dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij allergie voor 1 van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van overgevoeligheid het gebruik van Cranberry staken. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Ingredienten

Ingrediënten
Cranberry extract, Cellulose, Hypromellose (E464), Stearic acid, Magnesium stearate, Silicon dioxide, Red iron oxide (E172), Titanium dioxide (E171). 

Allergenen informatie
Bevat geen allergenen en is geschikt voor vegetariërs.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Cranberry Capsules 28CP?

Meer uit ons assortiment