Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.743 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Blaas complex

Lucovitaal Cranmed Forte 28CP

Helpt bij de behandeling en voorkomt het ontstaan van een nieuwe blaasontsteking

Korting 50%
17,09 8,54

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Lucovitaal Cranmed Forte Capsules is een medisch hulpmiddel. De Cranmed Forte Capsules bevat 36mg PAC A (DMAC). Door deze hoge dosering behandelt u een urineweginfectie (blaasontsteking) met 2 capsules per dag. Om een urineweginfectie te voorkomen, gebruikt u 1 capsule per dag.

  Cranmed Forte Capsules kan gebruikt worden voor de behandeling van urine infecties in de blaas en ter preventie van (terugkerende) urineweg infecties (blaasontsteking) veroorzaakt door E. coli bacterie in de blaas.

  Bij twijfel, of wanneer de klachten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan altijd een arts. CranMed Forte Blaasontsteking mag ook gecombineerd worden met een antibiotica behandeling tegen blaasontsteking.

  Deze verpakking is geschikt voor een kuur van 14 dagen.

  Dosering
  Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
  Ter behandeling: tweemaal daags 1 capsules innemen. Gebruik voor tenminste 7 dagen en totdat de symptomen zijn verdwenen. Drink daarnaast tenminste 2 liter water per dag.
  Ter preventie: eenmaal daags 1 capsule innemen.
  De capsules in zijn geheel innemen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. CranMed Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij allergie voor 1 van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van overgevoeligheid het gebruik van CranMed staken. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Ingredienten

  Ingrediënten
  Cranberry extract, Cellulose, Hypromellose (E464), Stearic acid, Magnesium stearate, Silicon dioxide, Red iron oxide (E172), Titanium dioxide (E171). 

  Allergenen informatie
  Bevat geen allergenen en is geschikt voor vegetariërs.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Lucovitaal Cranmed Forte 28CP?