9368.915 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid Capsules 10CP

Bij lichte tot matige pijn

1,89

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID’s) worden genoemd. Deze geneesmiddelen bieden verlichting door de reactie van het lichaam op pijn en hoge temperatuur te veranderen. Dit middel breekt gemakkelijk af in het lichaam en de actieve stof, die wordt afgegeven door de capsule,wordt gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam om snel bij de pijnlijke plek te komen. Dit middel wordt gebruikt voor de symptomatische korte-termijn behandeling van: – lichte tot matige pijn zoals hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn – koorts en pijn in verband met verkoudheid.

  Dosering
  Aanvangsdosis:Neem l of 2 capsules (200 mg of 400 mg ibuprofen) met water. Neem indien nodig extra doses van l of 2 capsules (200 mg of 400 mg ibuprofen) maar een totale dosis van 6 capsules in elke periode van 24 uur NIET overschrijden. Voor de dosis van 200 mg dient de periode tussen twee innames niet minder dan 4 uur te zijn,voor de dosis van 400 mg dient het niet minder dan 6 uur te zijn.
  Kinderen vanaf 20 kg (rond 6 jaar oud) tot 39 kg lichaamsgewicht: dit middel dient alleen te worden gebruikt voor kinderen met ten minste 20 kg lichaamsgewicht. De maximale totale dagelijkse dosis ibuprofen is 20-30 mg per kg lichaamsgewicht,verdeeld in 3 tot 4 enkele doses. De maximaal aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Neem in een periode van 24 uur niet meer dan 30 mg/kg ibuprofen. De periode tussen twee innames dient niet minder dan 6 uur te zijn.

  Waarschuwingen
  Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar of met een gewicht onder de 20kg.
  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [bijsluiter-leidapharm-ibuprofen-200mg-liquid-caps.pdf]

  Heeft u een vraag over Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid Capsules 10CP?

  Meer uit ons assortiment