Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid Capsules 10CP

Bij lichte tot matige pijn

1,89
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID’s) worden genoemd. Deze geneesmiddelen bieden verlichting door de reactie van het lichaam op pijn en hoge temperatuur te veranderen. Dit middel breekt gemakkelijk af in het lichaam en de actieve stof, die wordt afgegeven door de capsule,wordt gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam om snel bij de pijnlijke plek te komen. Dit middel wordt gebruikt voor de symptomatische korte-termijn behandeling van: – lichte tot matige pijn zoals hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn – koorts en pijn in verband met verkoudheid.

Dosering
Aanvangsdosis:Neem l of 2 capsules (200 mg of 400 mg ibuprofen) met water. Neem indien nodig extra doses van l of 2 capsules (200 mg of 400 mg ibuprofen) maar een totale dosis van 6 capsules in elke periode van 24 uur NIET overschrijden. Voor de dosis van 200 mg dient de periode tussen twee innames niet minder dan 4 uur te zijn,voor de dosis van 400 mg dient het niet minder dan 6 uur te zijn.
Kinderen vanaf 20 kg (rond 6 jaar oud) tot 39 kg lichaamsgewicht: dit middel dient alleen te worden gebruikt voor kinderen met ten minste 20 kg lichaamsgewicht. De maximale totale dagelijkse dosis ibuprofen is 20-30 mg per kg lichaamsgewicht,verdeeld in 3 tot 4 enkele doses. De maximaal aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Neem in een periode van 24 uur niet meer dan 30 mg/kg ibuprofen. De periode tussen twee innames dient niet minder dan 6 uur te zijn.
Bijsluiter
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid Capsules 10CP?

Meer uit ons assortiment