9478.771 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kyolic Knoflook One a day Tabletten 100TB

Goed voor de bloedvaten en de bloedfunctie en voor meer vitaliteit

18,46
  • Merk:  Kyolic
  • Inhoud: 100TB
  • EAN: 8711788291000
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kyolic Knoflook One-a-day Tabletten bevat als hoofdbestanddeel gerijpte knoflook. Door het bijzondere rijpingsproces, dat al eeuwen geleden door de Japanners werd uitgevonden, worden actieve bestanddelen zoals S-allyl-cysteine gevormd uit knoflook. Hierdoor bezit het product de ondersteunende invloed om hart en bloedvaten schoon te houden. Het draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte en heeft een gunstige invloed op de bloeddruk. Ook biedt Kyolic Japanse knoflook een belangrijke steun bij het verhogen van de vitaliteit, is het goed voor het immuunsysteem en ondersteunt het de reinigende werking van de lever. Kyolic Japanse knoflook is volkomen reukloos.

Dosering
1 maal daags 1 tablet tijdens of direct na de maaltijd. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingredienten

Samenstelling per capsule 
Gerijpt knoflookextract 600mg; vulstof: microkristallijne cellulose, hydoxypropyl-cellulose, stabilisator: croscarmellose natrium, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, coating: polyvinylalcohol

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kyolic Knoflook One a day Tabletten 100TB?

Meer uit ons assortiment