9478.846 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kneipp Douche foam Mint Eucalyptus 200ML

Biedt naast verzorging de ultieme verfrissing en een verlichting bij verkoudheid

6,99
  • Merk:  Kneipp
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 4008233124827
  • Op voorraad:  42  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kies voor een moment van pure frisheid met Kneipp douche mint eucalyptus. Kneipp douche foam mint eucalyptus is een frisgeurend zacht foam met een verkwikkende werking op lichaam en geest. Natuurlijke luxe voor iedereen en voor iedere dag.

Kneipp douche foam is makkeljik te doseren en prettig in gebruik. Dit schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas.

Een verpakking douche foam is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit.

Waarschuwingen
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten bereik van kinderen houden. Voorkom oogcontact. Niet voor inwendig gebruik.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kneipp Douche foam Mint Eucalyptus 200ML?

Meer uit ons assortiment