9477.897 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Jaico Muggenmelk Spray 100ML

Tropenproof met Deet

9,99
  • Merk:  Jaico
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 5411649800084
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Jaico Muggenmelk Spray Met 9.5% Deet gemiddeld 6 uur tegen muggen (Europese en tropische) en tropische insecten en meerdere uren tegen andere stekende insecten zoals steekvliegen, daasvliegen en herfstmijten. Beschermt veilig en effectief. Voor kinderen en volwassenen.

Naast het feit dat Jaico zorgt voor een zeer effectief bescherming, is het ook hypo-allergeen, bevat het geen kleurstoffen. De spray is zeer gebruiksvriendelijk (snel aan te brengen) en ook toepasbaar op dierenvacht. Bevat tevens een vaccinatie reistabel zodat u weet voor welke landen u een vaccinatie dient te halen.

Hoe te gebruiken?
Eenvoudig aan te brengen door de spray lichtjes te verstuiven over de onbedekte delen van het lichaam. Daarna de melk lichtjes verdelen over de nog onbeschermde huid.

Waarschuwingen

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen bij mensen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. De gebruiksfrequentie en gebruiksinstructies zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet professioneel gebruik.

Gevaar: ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contact lenzen verwijderen indien mogelijk, blijven spoelen. Onmiddellijk een antigifcentrum of arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bevat citronellal. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Ingredienten

Ingrediënten
Actieve stof:
Diethyl-m-toluamide, 92 g/l

Bevat Citronellal.

Vragen & Antwoorden
Hoe vaak moet ik dit product aanbrengen?

U bent tot 8 uren beschermd. Opnieuw aanbrengen na het douchen, of zwemmen. Als u veel zweet, of u bevindt zich in een vochtig gebied, dient u het om de 4 uur opnieuw aan te brengen.

Is muggenmelk plakkerig?

Nee, muggenmelk is niet plakkerig. Het ruimt aangenaam en trekt vrijwel direct in de huid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jaico Muggenmelk Spray 100ML?

Meer uit ons assortiment