DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Inoli

Inoli badolie helpt de huid van baby's te voeden en te beschermen. De babyhuid maakt zelf nog niet voldoende talg aan om voldoende te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals kou of warmte. Bescherm de babyhuid met Inoli baby badolie. Lees meer
  • Inoli Baby Badolie Intensief Vettend 200ML

    Inoli Baby Badolie Intensief Vettend | 200ML

    Voorraad: > 50
    13,36
  • Inoli Baby Badolie Vettend 100ML

    Inoli Baby Badolie Vettend | 100ML

    Voorraad: > 50
    6,99
  • Inoli Baby Crème Intensief Vettend 75ML

    Inoli Baby Crème Intensief Vettend | 75ML

    Voorraad: > 50
    8,02
  • Inoli Baby Badolie Intensief Vettend 100ML

    Inoli Baby Badolie Intensief Vettend | 100ML

    Voorraad: > 50
    7,49
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    Inoli Shampoo Wascrème Intensief Verzorgend 200ML

    Inoli Shampoo Wascrème Intensief Verzorgend | 200ML

    Voorraad: > 50
    7,95
  • Inoli Baby Badolie Kalmerend 100ML

    Inoli Baby Badolie Kalmerend | 100ML

    Voorraad: > 50
    7,99

Inoli badolie voor baby's

Een babyhuid heeft een specifieke verzorging nodig. De huid van uw baby is nog niet helemaal volgroeid en vraagt daarom extra aandacht en verzorging. Het beschermende vetlaagje waarmee de baby geboren wordt verdwijnt al snel en de babyhuid maakt zelf nog niet voldoende talg aan om voldoende te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals kou of warmte. Maar ook zeep kan de huid van uw baby uitdrogen. Daarom is het belangrijk om dagelijks uw baby's huidje goed te verzorgen en te beschermen met Inoli Baby Badolie. Een dun laagje badolie blijft op de huid achter nadat uw baby uit bad komt. Dat laagje heeft dezelfde functie als de huideigen vetlaag. Het beschermt de huid tegen uitdroging en allerlei invloeden van buitenaf en het beperkt de kans op huidreacties.

De drie soorten badoliën van Inoli

Inoli Baby Badolie bevat diverse natuurlijke ingrediënten waarvan oliën op natuurlijke basis zoals soja olie, zonnebloemolie en Omega 3 en 6 olie. Deze oliën voeden en beschermen de huid op natuurlijke wijze. Maar zoals het voor volwassenen geldt, geldt het ook voor baby's: niet elke huidtype is hetzelfde. Om de verschillende huidtypen tegemoet te komen heeft Inoli daarom drie verschillende badoliën ontwikkeld:

Voor de gevoelige babyhuid: Inoli Baby Badolie Vettend
Inoli Baby Badolie Vettend is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare babyhuid. De badolie met natuurlijke oliën reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Inoli vettende Baby Badolie bevat als extra ingredient Macadamia olie met een licht vettende werking. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel.

Voor de droge babyhuid: Inoli Baby Badolie Intensief Vettend
Inoli Baby Badolie Intensief Vettend is samengesteld voor de droge babyhuid. De huid van een baby kan zeer droog zijn, met ruwe plekjes. Inoli Baby Badolie intensief vettend bevat extra vettende abrikozenpitolie, die droge babyhuid intensief verzorgt. Daarnaast versterkt het de natuurlijke huidbarrière.

Voor de onrustige babyhuid: Inoli Baby Badolie Kalmerend
Inoli Baby Badolie Kalmerend is speciaal ontwikkeld voor de onrustige babyhuid. De huid van een baby kan zeer gevoelig zijn voor allerlei externe factoren, met rode vlekjes en jeukende plekjes tot gevolg. Inoli Baby Badolie kalmerend verzorgt de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarrière.

De producten van Inoli zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist