Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Innoceutics Zerochol Tabletten 90TB
Innoceutics Zerochol Tabletten 90TB

Innoceutics Zerochol Tabletten 90TB

29,77
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Met plantensterolen helpen het bloedcholesterol te verlagen

Algemeen
Innoceutics Zerochol bevat plantensterolen waarvan is aangetoond dat ze de bloedcholesterol verlagen. Dit gunstige effect van plantensterolen wordt verkregen bij een inname van 1,5 tot 2,4 gram per dag. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van hartziekten. Zerochol vermindert alleen het slechte cholesterol (LDL) en beïnvloedt niet het goede cholesterol (HDL). De tabletten zijn verpakt in een compacte blisterverpakking waardoor deze makkelijk meegenomen kunnen worden.

Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag in te nemen bij de hoofdmaaltijd. Eventueel kan een aanvullende tablet ingenomen worden bij het ontbijt of de lunch. De verlagende werking start direct na inname, binnen drie weken heeft u de maximale verlaging bereikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of periode van borstvoeding. Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingrediënten

Ingrediënten

Natuurlijke plantensterolen (SOJA GLYCINE MAX), zonnebloem (helianthus), spar (pinus sp.), mais (zea mais), en raapzaad (brassica napus).
Vulstof: polydextrose, cellulose, calciumfosfaat, zetmeel (glutenvrij), glansmiddel: magnesiumstearaat, schellak, talk, silicium dioxide. Bindmiddel: E464, kokosolie, E468. Kleurstof: titaandioxide.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist