Hoofdpagina>Huishouden>Wasmiddel>Handwasmiddel

HG Op Reis Wasje 200ML

Mét ingebouwde wasverzachter

2,89
  • Merk:  HG 
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8711577012014
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het is natuurlijk al erg genoeg als er op reis gewassen moet worden maar als het dan toch moet dan het liefst wel goed.HG op reis wasjeis hét ideale wasmiddel voor op reis want deze handige en compacte tube bevat het allerbeste en allerveiligste wasmiddel mét ingebouwde wasverzachter, waardoor het wasgoed heerlijk schoon en zacht wordt.

Door de toevoeging van enzymen is HG op reis wasje ook te gebruiken als vlekkenoplosser om vlekken te verwijderen. HG op reis wasje is pH-neutraal en bevat geen bleekmiddelen of fosfaten.

Hoe te gebruiken?
Knijp voor de handwas een sliert van 10 centimeter HG op reis wasje in 5 liter handwarm water. Dompel het textiel onder en laat het inweken. Door stof op stof te wrijven worden sterk vervuilde delen nog beter gereinigd. Na de inweektijd het textiel goed uitspoelen, uitwringen en laten drogen. Knijp voor de machinewas een sliert van ongeveer 20 centimeter HG op reis wasje in de wastrommel op het wasgoed en start daarna het gewenste programma.

Als vlekkenoplosser wordt HG op reis wasje direct op de vlek aangebracht. Masseer het product in en laat dit vervolgens ongeveer 5 minuten inwerken. Spoel het na 5 minuten uit of was het direct met het overige wasgoed mee.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Op Reis Wasje 200ML?