Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Hennaplus Colour Cream 4 Brown 60ML
Hennaplus Colour Cream 4 Brown 60ML

Hennaplus Colour Cream 4 Brown 60ML

Korting 15%
Adviesprijs 11,50 9,77
  • Merk: Hennaplus
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 8710267483059
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Tijdelijke haarkleuring zonder Peroxide of Ammoniak

Algemeen
Hennaplus Colour Cream 4 Brown is de ultieme uitwasbare haarkleuring zonder ammonia en peroxide. Houdt 8 – 10 wassingen en is gebaseerd op de Hairwonder Hair Repair Cream. Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling. Het haar kan op de eigen kleurhoogte of 1 tint donkerder gekleurd worden (niet lichter), waarbij een beperkte grijsdekking voor de eerste grijze haren wordt geboden. Speciaal geschikt in geval van een gevoelige hoofdhuid en/of beschadigd haar.
De unieke verzorgende en glans formulering is verrijkt met 8 gecertificeerd biologische ingrediënten, Panthenol en Biotine. Panthenol conditioneert en versterkt het haar, terwijl Biotine (Vitamine H) het haar dikker maakt en haarbreuk en haaruitval helpt voorkomen. Oryzanol is een natuurlijke UV filter welke het haar helpt beschermen tegen UV straling. Geniet nog langer van je nieuwe haarkleur!

Vragen & Antwoorden
Is dit product 100% grijsdekkend?

De inwerktijd van hennaplus colour cream varieert van 30 minuten op licht haar tot 90 minuten op donker haar, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Bepaal het gewenste kleurresultaat aan de hand van een loktest. Breng hiervoor een kleine hoeveelheid kleurcreme aan op een lokje haar, 30 minuten in laten werken en uitspoelen. De inwerktijd van de natuurtinten is altijd 60 tot 90 minuten. Dit geldt zowel voor licht als voor donker haar. Voor een betere grijsdekking van de natuurtinten adviseren wij de maximale inwerktijd.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist