DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Guhl

Guhl is een haarverzorgingsmerk dat gebruik maakt van ingrediënten van hoge kwaliteit. Er is Guhl shampoo, haarstyling en meer: voor ieder haartype de beste haarverzorging. Lees meer..Lees meer
1

Best verkopende producten

Wat is Guhl?

Guhl is ongeveer 70 jaar geleden ontwikkeld door kapper Gustav Guhl. Hij realiseerde zich dat ieder haartype een andere behoefte heeft op het gebied van haarverzorging .

Guhl werkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten die op milde wijze uw haren verzorgen. Terwijl de heerlijke geuren bijdragen aan een weldadige ervaring tijdens het haren wassen. Guhl shampoo zorgt bovendien voor een mooie glans over het haar en uw haren ruiken heerlijk na het wassen. Het is met recht een verwenmomentje voor uw haar.

Guhl - Plezier door mooi haar

Dat verwenmoment voor u haar, dat is precies waar Guhl voor staat. Goede verzorging van uw haren zorgt voor kleine momenten van vreugde, waarin u zich bewust wordt van uw eigen schoonheid. Hierdoor straalt u dit positieve gevoel ook uit. Met stralend en mooi haar, lacht de wereld u toe.

De Guhl Nature Repair lijn

Met Biologische Borage Olie

De Guhl Nature Repair productlijn is een duurzame haarverzorgingslijn. De producten zijn stuk voor stuk verrijkt met biologische Borage olie en Vitamine E + Pro-Complex. Deze ingrediënten dragen bij aan het herstellen en versterken van uw haar. Het geeft langdurige versterking aan uw kwetsbare haar.

Binnen deze productlijn kunt u gebruikmaken van de Guhl Nature Repair Shampoo of een Shampoo Bar, de Nature Repair Conditioner en een herstellend masker.

Guhl Nature Repair:

 • Voedt effectief en geeft het haar een gezonde glans;
 • Dringt door in het haar, herstelt en versterkt;
 • Helpt tegen invloeden van buitenaf;
 • Zorgt voor holistisch verzorgd haar en gezonde glans;
 • Tot 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.

*Bevat water. Het percentage van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong varieert per product: conditioner 97%, masker 96%, shampoo 90%.

Guhl Color Forming Mousse

De Guhl Color Forming Mousse is een color care complex met Aloë Vera. Het product geeft kleuraccent, volume en styling ineen. Het laat uw haarkleur opleven. Bij gekleurd haar geeft het een opfrissing van de kleur. Bij grijs en ongekleurd haar geeft deze Color Forming Mousse een lichte kleuring.

De kleuring blijft zo’n 1 tot 3 haarwassingen behouden. Voor fascinerende, glanzende en natuurlijke kleuraccenten, waardoor uw haarkleur weer helemaal opleeft en goed tot zijn recht komt.

De Color Forming Mousse in het kort:

 • Bij gekleurd haar: geeft de Color Forming Mousse een levendige kleuropfrissing en stralende glans;
 • Op grijs en ongekleurd haar: geeft de mousse uw haar een lichte kleuring;
 • Bij het stylen: geeft de mousse u natuurlijk volume en flexibele hold;
 • De mousse is er voor verschillende haarkleuren.

De Guhl Shampoo Bars

Met Bio Borage Olie of Blauwe Lotus

De Guhl shampoo bars combineren duurzaamheid met zeer effectieve formules. De Shampoo bars verwennen het haar met effectieve ingrediënten, rijkelijke schuim, intensieve verzorging en een onmiskenbare, sensuele geur. Daarbij hebben ze geen plastic verpakking maar een recyclebare verpakking en zijn ze 95% biologisch afbreekbaar*.

De Guhl shampoo bar met biologische Borage Olie richt zich voornamelijk op het herstellen van het beschadigde haar. De variant met blauwe lotus extract biedt het haar langdurig volume. Blauwe lotus extract zit bovendien vol vitaminen en voedingsstoffen.

*De formule is gebaseerd op organische componenten in overeenstemming met de OESO-richtlijnen.

De Guhl Shampoo Bars:

 • Zijn er in twee varianten: Eén voor volume, en één voor het herstel van beschadigd haar;
 • Perfect voor overbelast & fijn haar;
 • Geven het haar hydratatie;
 • Bieden gezonde glans & souplesse
 • Komen in een recyclebare verpakking;
 • Zijn dermatologisch getest.

Guhl zilverglans en verzorging

De Guhl Zilverglans & Verzorging productlijn met paarse salie en olie helpt een gele gloed over het haar te verminderen. Het is geschikt voor grijs en blond haar. De zilverglans verzorgingslijn geeft intensieve verzorging en merkbare soepelheid aan het haar. Zonder daarbij het haar te verzwaren.

De Guhl zilverglans producten:

 • Geven stralende glans en soepelheid aan het haar;
 • Bevatten paarse salie en olie;
 • Verminderen effectief ongewenste gele vlekken;
 • Geven intensieve verzorging zonder te verzwaren;
 • Verbeteren de natuurlijke helderheid zichtbaar;

Waar kan ik Guhl online bestellen?

Guhl shampoo en hairstyling producten online bestellen doet u gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, het gebruik ervan of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u uw Guhl producten voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kost Guhl shampoo en hairstyling?

De prijs van de producten vindt u bovenaan deze pagina, afgebeeld bij de individuele producten. Ook ziet u het hier wanneer er Guhl acties of aanbiedingen zijn.