Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Hielkloven>Klovenzalf

Gehwol Klovenzalf 75ML

Voor direct en snel herstellen van kloven

9,95
  • Merk:  Gehwol
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 4013474117019
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Klovenzalf voor direct en snel herstellen van kloven van droge en ruwe huid, maakt de huid zacht en elastisch.

Hoe werkt het?
Werking
Verzorgingszalf voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid.
Bij (langdurig) droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met GEHWOL Kloven-Zalf zult u merken dat kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt effectief en voorkomt kloofjes.
Gebruiksadvies
De klovenzalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of een verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken. Bij een droge of ruwe huid 1-2 per dag de huid goed inwrijven.
Bijwerkingen
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Vragen & Antwoorden
Kan dit product ook voor de handen gebruikt worden?

Hoewel Gehwol Kloven-Zalf is ontwikkeld voor de voeten, kan dit product ook prima worden gebruikt voor de handen. In de winter hebben die echt wat extra aandacht nodig. Pas wel op: Kloven-Zalf is een vettende zalf. Het is daarom handig om het te gebruiken voor het slapen gaan.Trek na het aanbrengen katoenen sokken, of in jouw geval, handschoenen aan. Dat spaart je linnengoed!

Wat zijn kloven?

Kloven zijn plekken op de huid, die ingescheurd zijn. De kloven variëren van enkele millimeters tot een centimeter en zijn aan de oppervlakte breder dan in de diepte. De oorzaak is vaak een droge huid of juist een verweekte huid. Een droge huid kan versterkt worden door een droge lucht of een schrale wind. De elasticiteit van de huid is afgenomen en leidt daardoor tot scheurvorming. Als door voortdurende belasting de kloven dieper worden of zelfs gaan bloeden, kan dit behoorlijk pijnlijk zijn. Kloven bij een verweekte huid ontstaan door overmatige transpiratie of door langdurig contact met water.
Na gebruik van Gehwol Kloven-Zalf zult u merken dat de kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen.

Hoe werkt Gehwol Klovenzalf?

Gehwol Kloven-Zalf verzorgt een sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid. De brede combinatie van natuurlijke extracten zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel wordt. Na gebruik van Gehwol Kloven-Zalf zult u merken, dat de kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen. Bij reeds bestaande kloofjes kun je de klovenzalf royaal op de beschadigde huid aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Gehwol Klovenzalf 75ML?

Meer uit ons assortiment