Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Permanente haarkleuring

Garnier Nutrisse 4 Middenbruin 1ST

Een unieke permanente creme-haarkleuring met fruitolie die voedt tijdens het kleuren.

13,49
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3600540240507
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Nutrisse Crème- gevoed haar betekent een mooiere kleur.
Garnier Nutrisse 4 middenbruin is verrijkt met voedende fruitoliën, Garnier Nutrisse Crème is een traktatie voor het haar. Het voedt en het kleurt. Omdat het haar duurzaam is gevoed, blijft de kleur mooi en heeft deze een langdurige glans. Met Garnier Nutrisse Crème geeft u zacht haar en een stralende kleur. En geen enkele grijze haar is onbedekt!
Garnier Nutrisse Crème is geschikt als men het haar wil voeden en kleuren op hetzelfde moment. En als u perfecte grijsdekking wilt, is Nutrisse Crème perfect geschikt voor u. Verrijkt met fruitoliën, is het de ideale crème-kleuring voor diegene die op zoek is naar levendige en stralende kleuren, perfecte grijsdekking en een langhoudende glanzende kleur.
Een unieke permanente crème-haarkleuring met fruitolie die voedt tijdens het kleuren.
De niet-druipende formule is verrijkt met een voedende fruitolie die uw haar beschermt tegen uitdroging en langdurig zachter maakt. De rijke verzorgende nabehandeling bevat avocado-olie om de textuur van uw gekleurde haar te verbeteren, waardoor het zacht en glanzend is.
Garnier Nutrisse Crème is een permanente haarkleuring die zorgt voor een langhoudende glanzende kleur, gevoed haar en een perfecte grijsdekking.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Nutrisse 4 Middenbruin 1ST?