Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Geneesmiddelen voor het haar>Haargroei lotion

Fagron Minoxidil Lotion 2% 100ML

Bevordert haargroei bij de man

24,27
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Minoxidil lotion bevordert de haargroei bij ongeveer een derde van de mannen. Daardoor gaan er weer haren groeien op kale plaatsen. Het kan worden gebruikt bij kaalheid.

Hoe te gebruiken?
Zorg dat uw haar en hoofdhuid volkomen droog zijn voor u de lotion aanbrengt. Na aanbrengen moet het haar en de hoofdhuid nog vier uur droog blijven.
Er zijn verschillende toedieningsvormen op de markt, zoals een verstuiver en een depper. Welke toedieningsvorm het geschiktst voor u is, hangt af van de grootte van het te behandelen oppervlak en de hoeveelheid haargroei. Kijk voor de gebruiksaanwijzing op de verpakking of in de bijsluiter.
Gebruik een paar plastic of latex handschoenen om de vloeistof uit te smeren. Als u de vloeistof met uw blote vingers of handen aanraakt, was dan uw handen daarna grondig, anders kunt u ook daar meer haargroei krijgen.
Dit middel geeft irritatie als het in aanraking komt met de ogen, de lippen of de binnenkant van de neus. Komt de lotion per ongeluk in de ogen, de neus, de mond of in een wondje, spoel dan direct met veel water.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Fagron Minoxidil Lotion 2% 100ML?