DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Eat Water

Eat Water heeft Slim Pasta op de markt gebracht. Slim Pasta ondersteunt het gewichtsverlies en is volledig vrij van koolhydraten, vetten, suiker en gluten. Slim Pasta van Eat Water is daarnaast niet alleen zinvol bij het afvallen, het is ook nog eens goed voor het cholesterolgehalte. De producten van Eat Water zijn daarnaast geschikt voor diabetici en voor mensen met glutenintolerantie..Lees meer
  • Eat Water Slim Rijst 270GR

    Eat Water Slim Rijst | 270GR

    Voorraad: > 50
    3,03
  • Eat Water Slim Pasta Spaghetti 270GR

    Eat Water Slim Pasta Spaghetti | 270GR

    Voorraad: > 50
    3,03
  • Eat Water Slim Pasta Tagliatelle 200gr 270GR

    Eat Water Slim Pasta Tagliatelle 200gr | 270GR

    Voorraad: > 50
    3,03
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    Eat Water Slim Noodles 270GR

    Eat Water Slim Noodles | 270GR

    Voorraad: > 50
    3,03

Pasta, rijst of noodles zonder vet, gluten en suiker: Slim Pasta bevat zeer weinig calorieën

Bent u bezig met afvallen, maar kan u niet zonder pasta of noodles? De standaard pasta die u in de supermarkt zit vaak vol met vet en koolhydraten – maar Slim Pasta niet!
Hebt u coeliakie, maar wilt u toch op z’n tijd pasta, rijst of noodles eten? Slim Pasta kunt u veilig eten, ook als u glutenintolerant bent.

Het geheim
Het geheim van Slim Pasta is het ingrediënt waar het van gemaakt is: glucomannan. Dit is een plantaardige vezel uit de Konjac plant. Van glucomannan bleek uit onderzoek dat het goed is voor het cholesterolgehalte én dat het een verzadigd gevoel geeft. Ook als u koolhydraatarme pasta of noodles zoekt zit u goed: het bevat per 100 gram maar 0,1 gram koolhydraten.
Daarnaast zitten er heel weinig calorieën in glucomannan: De pasta bevat per 100 gram maar 21 kcal en de rijst bevat per 100 gram maar 7 kcal.

De voordelen van Slim Pasta op een rijtje:
– Koolhydraatarm
– Zonder vet
– Zonder gluten
– Zonder suiker
– Caloriearm
– Geeft een vol gevoel

Het helpt u dus goed om af te vallen, zonder streng dieet te volgen!

Snel klaar te maken
Het fijne aan Slim Pasta is dat het handig in gebruik is. Maak de verpakking open en spoel de inhoud af in een zeef of vergiet. Maak een sausje, vlees en/of groenten klaar (of iets anders dat u bij u rijst, noodles of pasta wilt eten), roer de Slim Pasta erdoorheen en verwarm twee minuten – klaar!