9375.082 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Baby huidverzorging>Babypoeder

Weleda Babypoeder 20GR

Voor de verzorging van huidplooitjes van uw baby

Korting 15%
11,99 10,19
  • Merk:  Weleda
  • Inhoud: 20GR
  • EAN: 8711776654312
  • Op voorraad:  47  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Weleda Babypoeder is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige babyhuid. De Weleda Babypoeder is een talkpoeder die vocht absorbeert en beschermt tegen huidirritatie. Nadat u uw baby heerlijk in bad heeft gedaan en daar goed heeft afgedroogd blijft er vaak nog vocht achter in de huidplooitjes. Om huidirritatie en smetplekjes te voorkomen kunt u na het afdrogen de huidplooitjes licht bepoederen met de Weleda Babypoeder. De talkpoeder is verrijkt met plantenextracten zoals Echinacea en Calendula en ondersteunen het zelfherstellend vermogen van de huid. De Weleda Babypoeder kunt u na de kraam/babyperiode ook gebruiken ter voorkoming van smetplekjes, bij waterpokken, zwemmerseczeem, huidplooitjes en de verzorging van de billetjes.

Weleda Babypoeder kunt u ook gebruiken in de eerste weken na de geboorte voor de verzorging van het naveltje. Om infecties te voorkomen, moet u het naveltje de eerste dagen na de geboorte goed droog en schoon houden. Weleda Babypoeder verzorgt het navelstompje, voorkomt irritatie en ontstekingen en zorgt ervoor dat het stompje er snel en mooi afvalt.

Weleda Babypoeder:
- talkpoeder voor de gevoelige babyhuid
- absorbeert vocht
- beschermt tegen irritatie en smetplekken
- vermindert de kans op infectie
- verrijkt met Echinacea en Calendula
- ook te gebruiken voor de verzorging van het naveltje van een pasgeboren baby

Hoe te gebruiken?
Breng na het badje aan op de handdoekdroge huid en huidplooitjes van je baby. Ook geschikt om te gebruiken als navelpoeder in de eerste weken na de geboorte. Bepoeder hiervoor, bij elke luierwisseling, het navelstompje.
Ingredienten

Ingrediënten
Calendula, Arnica, Echiacea (rode & smalbladerige zonnehoed)

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Weleda Babypoeder 20GR?

Meer uit ons assortiment