Hoofdpagina>Vitamines>Selenium

Nutura E+Selenium Vitaminespray 13ML

Snelle en effectieve manier om vitamine E en selenium in te nemen

21,54

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Nutura 
  • Inhoud: 13ML
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nutura B-CalmPlex Vitaminespray is een snelle en effectieve manier om vitamine E en selenium in te nemen. De vitamine E en Selenium in deze spray werken goed samen om ons lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking en selenium is een sporenmineraal die essentieel is voor de productie van glutation-peroxidase (een natuurlijk stof die samenwerkt met vitamine E).

Dosering
Voor het eerste gebruik - druk 4 tot 6 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags. Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer: zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingredienten
SamenstellingPer dagdosering (= 8 pufjes)% ADH/RI*
Vitamine E15 mg α-TE125
Selenium70 µg127

* RI=Referentie inname

Ingrediënten

Gezuiverd water; oplosmiddel: glycerol (vegan); d-alpha-tocoferol (vit. E); natuurlijke smaakstof: vanille; nutuurlijke emulgator: acacia gom; conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: citroenzuur; sodiumseleniet; plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia).

Heeft u een vraag over Nutura E+Selenium Vitaminespray 13ML?