9476.433 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Volatile Geranium Olie 25ML

Afkomstig uit Marokko

34,05

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 25ML
  • EAN: 8715542002215
  • stuks beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Volatile Geranium brengt het hormonale stelsel in balans en dus goed bij depressieve klachten en postnatale depressies. Helpt bij het loslaten van ergernissen, spanningen en stress en geeft innerlijke rust. Geranium geeft grip op psychische en lichamelijke pijnen. Volatile Geranium kunt u gebruiken om te verdampen, te stomen en inhaleren, als toevoeging in een bad- of massageolie en om te kompressen.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Volatile Geranium Olie 25ML?