9367.477 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c tabletten

Alive Vitamine C300 + Zink Tabletten 60TB

Ter verhoging van de weerstand

9,82
  • Merk:  Alive
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8713286000757
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitamine C300 + Zink Tabletten helpt het immuunsysteem en geeft extra/meer weerstand bij lichamelijk inspanning. Vitamine C bevordert de energiestofwisseling en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Vitamine C heeft een belangrijke functie in ons lichaam.
Vitamine C is tevens een onmisbare anti-oxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.Vitamine C is daarnaast nodig voor de vorming van verschillende hormonen. Tevens bevordert vitamine C de opname van mineralen en heeft een ontgiftende werking in het lichaam. Vitamine C maakt de urine zuurder en kan helpen bij een blaasontsteking. De toegevoegde bioflaonoiden, hesperine, rutine,en rozenbottel extract versterken de werking van vitamine C. Het time release effect garandeert een geleidelijke opname gedurende 6-10 uur.

Dosering
2 tabletten per dag. Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwingen
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Alive Vitamine C300 + Zink Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment