Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.903 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energethische supplementen

Vita Producten Vita Syntheses 32 Nieren 30ML

Samengesteld in de vorm van multi bio-resonante equivalenties (B.R.E.)

35,86

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vita Syntheses 32 Nieren energeert op het niveau van de totale nier en al haar onderdelen zoals nierschors, niermerg, het kapsel, nierkelk, nierbekken, de glomeruli, de ureter, de venarenalis en de arteria renalis, de glomerulusvaten en het nephron met het kapsel van Bowman, de colloïd-osmotische druk van de plasmaeiwitten in de glomerulusvaten en de lis van Henle. Dit is een middel die op zuiver energetische, niet-homeopathische, basis is samengesteld in de vorm van multi bio-resonante equivalenties (B.R.E.). B.R.E. zijn lichaamseigen, procesenergerende energievormen.

Dosering
Mits niet anders geadviseerd, opbouwen tot 1x daags 1-10 druppels, in te nemen met water of direct onder de tong, op een door behandelaar bepaald tijdstip. Geadviseerde dagdosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Aqua, Alc. 30%vol.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Vita Producten Vita Syntheses 32 Nieren 30ML?