Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.519 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energethische supplementen

Vita Producten Vita Syntheses 23 Hart en Vaten 30ML

Samengesteld in de vorm van multi bio-resonante equivalenties (B.R.E.)

35,86

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vita Syntheses 23 Hart en Vaten energeert de elektromechanische hartfuncties vanuit het centraal zenuwstelsel, waaronder het hartregulatiecentrum, de nervus vagus, de sino-atriale knoop en de atrioventriculaire knoop, de bundel van His, de vezels van Purkinje en de myocardcellen, de mechanische functies van kamers, boezems en kleppen, het septum, het zuurstofenergieverbruik, de neurologische sympathische en parasympathische voeding, het pericard, hartritme enz.. Verdere energentia zorgen voor een zuivering van het vaatsysteem, normalisering van het LDL-serumcholesterolgehalte en het HDL-cholesterolgehalte. Dit is een middel die op zuiver energetische, niet-homeopathische, basis is samengesteld in de vorm van multi bio-resonante equivalenties (B.R.E.). B.R.E. zijn lichaamseigen, procesenergerende energievormen.

Dosering
Mits niet anders geadviseerd, opbouwen tot 1x daags 1-10 druppels, in te nemen met water of direct onder de tong, op een door behandelaar bepaald tijdstip. Geadviseerde dagdosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Aqua, Alc. 30%vol.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Vita Producten Vita Syntheses 23 Hart en Vaten 30ML?