9476.408 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Vita Reform Van der Snoek Vita Reform Vitazouten Compositum Basis Nr. 1-12 100TB

Vult het tekort aan celzouten aan

7,20
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vita Reform Vitazouten Compositum Basis Nr. 1-12 is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om zouten aan te vullen die men normaal gesproken via het voedsel al voldoende binnen zou moeten krijgen. Deze celzouten worden gemaakt volgens de klassieke receptuur en werken op volledig natuurlijk wijze.

Hoe werkt het?
Werking
De opname van voldoende celzouten is veelal niet het geval om twee belangrijke redenen. In de eerste plaats komt dit doordat groente, fruit en granen tegenwoordig met behulp van kunstmest worden verbouwd. Hierdoor krijgen deze planten vooral mineralen die de groei bevorderen, waardoor de de vorming van goede celzouten niet kan plaatsvinden. Zouten zijn namelijk een verbinding van 2 of meer minerale stoffen. Ten tweede wordt de opname van celzouten verminderd omdat we tegenwoordig ons eten vaak niet goed genoeg kauwen. Dit is nodig om het eten te vermengen met ons speeksel. Dat zorgt ervoor dat de zouten goed worden opgenomen in het lichaam. Als deze in de maag komen, worden ze namelijk afgebroken door het maagzuur.

Een laatste factor die extra celzouten belangrijk maakt, is de mate van activiteit. Celzouten worden door de cel verbruikt op het moment dat ze door een prikkel worden aangezet tot grotere activiteit. Dit kan mentaal, lichamelijk of energetisch (electrosmog, telefoon, radar, etc) zijn. Deze zorgen ervoor dat mineralen en vitamines niet meer voldoende door de cel kunnen worden opgenomen. Hierdoor vermindert de vitaliteit van de cel, met alle gevolgen van dien.

Dosering
1 x daags 1 tablet, maximaal 10 tabletten per dag. De tabletten fijnkauwen en even in de mond houden totdat het is opgenomen. Dosering niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut of arts.

Ingredienten

Voedingswaarde
per 100gper tablet 0,26g
Energetische waarde 1615 kj / 380 kcal5 kj / 0,9 kcal
Eiwit0 g  0 g  
Koolhydraten95,0 g  0,25 g
waarvan suiker 95,0 g0,25 g
Vet0 g0 g
Vezels0 g0 g
Zout0 g0 g
Ingredienten
99% Lactose (alpavit, duitsland), magnesiumstearaat, <0,006. Met de zouten: Calciumfluoride, calciumfosfaat, ijzerfosfaat, kaliumchloride, kaliumfosfaat, kaliumsulfaat, magnesiumfosfaat, natriumchloride, natriumfosfaat, natriumsulfaat, siliciumdioxide, calciumsulfaat.

Allergenen informatie
Bevat lactose.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vita Reform Van der Snoek Vita Reform Vitazouten Compositum Basis Nr. 1-12 100TB?

Meer uit ons assortiment