Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
UniSwiss Pharma Co-Enzym Q10 & Vitamine E 30ML
UniSwiss Pharma Co-Enzym Q10 & Vitamine E 30ML

UniSwiss Pharma Co-Enzym Q10 & Vitamine E 30ML

48,99
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Tot 20 keer beter en sneller opneembaar door het menselijk lichaam dan reguliere Q10 & Vitamine E supplementen

Algemeen
UniSwiss Pharma Co-Enzym Q10 & Vitamine E is een voedingssupplement met een combinatie van Co-enzym Q10 en Vitamine E. Dit is een uniek supplement dat tot 20 keer beter en sneller opneembaar is dan reguliere supplementen verkrijgbaar op de markt. Dankzij de gepatenteerde MyCell Enhanced Technology® wordt lichaamsopname (bio-availability) in de supplementen van UniSwiss Pharma verhoogd tot wel 99%. Deze gepatenteerde technologie is in 2018 in Madrid bekroond met de prestigieuze CPhi Pharmacy Award. Daarnaast is de mix eenvoudig te druppelen in een glas water of vruchtensap.

Co-enzym Q10

  • Heeft door het sterk lipofiele karakter (vet-oplosbaar) een grote invloed op de biologische beschikbaarheid (lichaams-opname). Reguliere Q10-supplementen die oraal worden ingenomen zijn over het algemeen erg slecht opneembaar door het lichaam. De absorptie ervan is sterk afhankelijk van de maaginhoud. Vet in de maag verbetert de opname van co-enzym Q10 in het maag-darmkanaal. Door de gepatenteerde MyCell Enhanced Technology® wordt de werkzame stof echter ‘verpakt’ in zogenaamde micellen. Deze micellen zorgen ervoor dat de werkzame stof vrijwel direct en vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. 100% natuurlijk en zonder onnodige (schadelijke) additieven!
  • Wordt In de meeste Europese lidstaten, Japan, Australië en de Verenigde Staten als voedingssupplement verkocht. In Japan wordt co-enzym Q10 zelfs al jaren gebruikt als toevoeging aan voedsel en dranken. Coca Cola is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast wordt co-enzym Q10 toegepast in cosmetica. Voornamelijk in huidverzorgende producten.

Vitamine E

  • Heeft een anti-oxidatieve werking
  • Helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
  • Helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen

Dosering
Maximaal 15 druppels per dag - afhankelijk van behoefte - in een glas water of vruchtensap. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten

Samenstelling per druppel

Ubiquinone

1.1 mg

DL-alpha-Tocopherol

0.44 mg

Ingrediënten
water, Ubiquinone, DL-alpha-Tocopherol, Arabische gom

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist