9476.792 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Trenker Mobilityl Max Tabletten 90TB

Goed voor de bewegelijkheid van de gewrichten (kurkuma-extract)

Korting 10%
61,60 55,40
  • Merk:  Trenker
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 5425003041921
  • NUT-nummer: NUT 21/50
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Trenker Mobilityl Max Tabletten is een voedingssupplement met onder andere gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier werd verbeterd*. Dit is een snelwerkend** en goed verdraagzaam extract**.Daarnaast bevat de formule Boswellia serrata. Dit is een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt geroemd in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld. Het extract van Boswellia serrata* bestaat voornamelijk uit etherische olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik. In de formule van Mobilityl Maxzit tevens een extract van Kaempferia galanga. Dat is een eenzaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en acetoxychavicolacetaat, een krachtig werkzaam bestanddeel dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Ook bevat de formule β-caryofylleen uit de olie van zwarte peper en vitamine C.

Kurkuma-extract BCM-95® ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten. De olie van zwarte peper bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren minimaliseren veel zintuiglijke informatie, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met de hinder of het ongemak in de gewrichten. Omdat β-caryofylleen de CB2-receptoren gericht activeert, heeft dit geen effect op de CB1-receptoren, die verantwoordelijk zijn voor psychotrope effecten (zoals waargenomen met het THC dat bijvoorbeeld in cannabis zit). Mobilityl Max heeft dus geen psychotrope uitwerking.

- met onder andere gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®
- kurkuma-extract ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten
- bevat boswellia serrata en kaempferia galanga
- bevat β-caryofylleen uit de olie van zwarte peper

*Anthony B. et al., 2008
**Kuptniratsaikul V. et al., 2014 / Panahi Y. et al., 2014

Ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 Tabletten.

Dosering
1 tablet per dag, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, in geval van galobstructie: vraag raad aan uw arts of apotheker. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Raadpleeg een arts indien u aan ziekten van de lever of galblaas lijdt of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 18 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per tabletRI*

Curcuma longa

588.75 mg waarvan 500 mg curcuminoïden


Boswellia serrata

50 mg met 8.75 mg AKBA


Kaempferia galanga

61.25 mg


Piper nigrum

50 mg waarvan 32.5, mg β-caryofylleen


Vitamine C

13.2 mg

16.5%

* Referentie inname

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trenker Mobilityl Max Tabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment