Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Speick Sun Sunlotion SPF30 60ML
Speick Sun Sunlotion SPF30 60ML

×

of

Speick Sun Sunlotion SPF30 60ML

12,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Waterbestendige zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor

Algemeen
Speick Sun Sunlotion SPF30 is een lichte, makkelijk opneembare zonnebrandcrème met een hoge bescherming tegen de zon, geschikt voor het gehele lichaam. Deze vegan lotion is geschikt voor alle huidtypes, ook die van kinderen. Het biedt 100% natuurlijke minerale zonnebescherming tegen UVA- en UVB-straling en het is waterbestendig. Daarbij biedt het een intensieve verzorging met suikerbietenextract dat de huid hydrateert en rietextract en granaatappel die de huid verzachten. Het trekt snel in de huid, het plakt niet en de verpakking is optimaal recyclebaar.

Speick Sun Sunlotion SPF30:
- natuurlijke hoge bescherming tegen de zon
- verzorgt en hydrateert
- waterbestendig
- dermatologisch en allergologisch getest
- vrij van geur-, kleur- en minerale oliën
- vrij aluminium en parfum
- COSMOS NATURAL 
- rif- en koraalvriendelijk
- vegan

Hoe te gebruiken?
Royaal en gelijkmatig aanbrengen, 15 tot 20 minuten voor blootstelling aan de zon. Meerdere keren opnieuw aanbrengen om de bescherming tegen de zon te behouden, vooral na in water te zijn geweest.

Ook verkrijgbaar als SPF20, SPF50+ en een After Sun Lotion
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua (Water), Zinkoxide, Capryl / Caprinezuur Triglyceride, Coco-Caprylaat, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Brassica Campestris / Aleurites Fordi Olie Copolymeer, Glyceryl Stearaat, Polyhydroxystearinezuur, Silybum Marianum Ethyl Ester, Oryzanol, Linoleenzuur, Oryzanol, Linoleenzuur Kokos-extract, Phragmites Kharka-extract, Beta Vulgaris (bieten) wortelextract, gehydrolyseerd maïszetmeel, Valeriana Celtica (Speick) -extract, Perilla Frutescens-bladextract, Punica Granatum-bloemextract, Terminalia Ferdinandiana-fruitextract, Tocoferol, Natriumpolyfosfaat, Xanthaangom, Natrium Stearoyllactylaat, sorbitancaprylaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Waarschuwingen
Geschikt voor lichte huidtypes en kinderhuid. Gebruik bij normale tot hoge blootstelling aan de zon. Neem de volgende punten in acht bij blootstelling aan zonlicht: Speick SUN royaal aanbrengen voordat u in de zon gaat. De prestaties van de zonnebrandcrème worden verminderd als u slechts kleine hoeveelheden gebruikt. Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en peuters tegen direct zonlicht. Gebruik beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF groter dan 25) voor baby's en peuters. De voor zonnebrandmiddelen gespecificeerde zonbeschermingsfactor geldt voor een applicatiehoeveelheid van 2 mg per cm² huid.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist