Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Sonett Ontkalker 1000ML
Sonett Ontkalker 1000ML

Sonett Ontkalker 1000ML

4,99
  • Merk: Sonett
  • Inhoud: 1000ML
  • EAN: 4007547303072
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Milieuvriendelijke ontkalker voor uw apparatuur

Algemeen
Sonnet Ontkalker is een biologische ontkalker voor uw wasmachine, vaatwasser, koffiemachine, waterkoker, enz. Ook zeer effectief tegen zware kalkafzetting in toiletten, wastafels en armaturen.

Sonett Ontkalker:
- ontkalt op milieuvriendelijke wijze uw apparatuur
- mileuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar;
- geen enzymen;
- geen petrochemische tensiden;
- geen geur- en kleurstoffen;
- geen conserveringsmiddelen en bleekactivator;
- uitstekende kwaliteit.

Hoe te gebruiken?
Fittingen, tegels, toiletten - waar de ontkalker niet kan worden verwarmd - laat het een paar minuten inwerken, afhankelijk van de dikte van de kalkaanslag, spoel dan grondig af met schoon water. Gebruik verdund: op kookgerei en voor ontkalkingsmachines - waar het zuur kan worden verwarmd en daarom effectiever is. Waterkokers: voeg ca. 100 ml ontkalker tot 0,5 l water, verwarm tot ca. 60 ° C, laat het 20 - 30 minuten inwerken en spoel het daarna grondig af. Koffiezetapparaten: vul 200 ml ontkalker en 800 ml water in het waterreservoir en ontkalk volgens de instructies van de fabrikant. Laat daarna vers water lopen totdat het water helder is. Wasmachine van 4,5 kg: voeg 1 liter ontkalker toe aan de hoofdwascyclus op 60 ° C zonder voorafgaande belading en laat de machine één cyclus draaien. Verwijder daarna de resten van de pluizenzeef / filter van uw wasmachine. Vaatwasser: voeg 1 liter ontkalker toe aan de hoofdwascyclus van het langste programma (zodra de voorwascyclus is voltooid!) - met of zonder vaat. Laat het programma tot het einde lopen.

Waarschuwingen
Bevat citroenzuur: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk te doen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
citroenzuur in levensmiddelkwaliteit, plantaardige alcohol (ethanol), gewerveld water

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist