9476.350 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Simon Levelt Premium Organic Tea Sencha Finest Losse Thee 90GR

100% biologische groene thee

3,99
  • Op voorraad:  39  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Simon Levelt Premium Organic Tea Sencha Finest is een sterke, groene thee met een intense en frisse smaak. Deze biologische thee streelt de tong en heeft een heerlijk aroma. Sencha thee heeft de karakteristieke naaldvorm die is ontstaan door herhaaldelijk rollen en pletten.

Simon Levelt Premium Organic Tea Sencha Finest:
- 100% biologische losse thee
- in Japanse stijl geproduceerd
- met cafeïne
- krachtige, frisse smaak

Hoe te gebruiken?
Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken (gebruik evt. bronwater). Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen. (Richtlijn: 85°C, 2 gram per kopje en 4 minuten laten trekken).
Ingredienten

Ingrediënten
Biologische groene thee.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Simon Levelt Premium Organic Tea Sencha Finest Losse Thee 90GR?

Meer uit ons assortiment