9478.279 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Satya Wierook Stokjes Nag Champa 15ST

Nag Champa is een van de beroemdste Indiase geuren met frangipani en sandelhout

28,68 *
Prijs per 12 stuks is 28,68. De prijs per stuk is 2.39
  • Merk:  Satya
  • Inhoud: 15ST
  • EAN: 8904245400477
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 12 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving
Algemeen
Satya Wierook Stokjes Nag Champa zijn de klassieke wierook stokjes. Nag Champa is een van de beroemdste Indiase geuren met frangipani en sandelhout, en soms ook extra varianten. Het wordt gebruikt in wierook, zeep, parfum olie, essentiële oliën, kaarsen en persoonlijke toiletartikelen, en is gebruikelijk in ashrams.
Het woord wierook komt uit het Latijn voor incendere dat "verbranden" betekent. Wierook werd al gebruikt door de oude Egyptenaren en in de Wierook zijn gevonden in de Indus beschaving. (3300 BC - 1300 BC). In eerste instantie werd wierook waarschijnlijk vooral gebruikt om het prettige aroma. Maar rond 2000 voor Christus begon met name in azie het het gebruik van wierook in de ceremoniele zin, voor riten, erediensten, zuivering, puja en bhakti.

Waarschuwingen
Niet voor inwendig gebruik. Laat de brandende wierook nooit onbeheerd achter en uit de buurt houden van brandbare materialen. Plaats de wierook buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Plaats de wierook ten allen tijde op een vlakke ondergrond, buiten het bereik van ontvlambare objecten. Verwijder de verpakking voordat het in gebruik wordt genomen. Wees voorzichtig bij het verplaatsen of aanraken van de brander. Laat de brander altijd voldoende afkoelen. Brand de wierook in een geventileerde omgeving. Zorg ervoor dat de as van de wierook valt op een hittebestendige oppervlakte.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Satya Wierook Stokjes Nag Champa 15ST?

Meer uit ons assortiment