Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.100 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Anti-wallen>Anti-wallen crème

Remescar Wallen & Donkere Kringen Crème 8ML

Maakt wallen en donkere kringen in slechts enkele minuten onzichtbaar!

Korting 20%
34,99 27,99
 • Merk:  Remescar
 • Inhoud: 8ML
 • EAN: 5425012531703
 • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
 • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Remescar Wallen & Donkere Kringen Crème bevat de unieke EYESYL-technologie die onmiddellijk inwerkt op wallen en donkere kringen. De revolutionarie technologie bestaat uit onder andere kleimineralen en een bipeptidecomplex die de verstrakking van de huid bevorderen, vochtophoping en zwelling van de huid onder de ogen verminderen en de verschijning van donkere kringen tegen gaan. Remescar Wallen & Donkere Kringen Crème heeft een doeltreffende werking.

Hoe te gebruiken?
Aanbrengen:
 1. Was uw gezicht en dep het droog.
 2. Breng een hydraterende dagcrème of oogcrème aan (niet op basis van olie) en laat een minuut of twee inwerken.
 3. Knijp een beetje van het product uit de tube op uw vingertop, ongeveer de grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.
 4. Wrijf de crème tussen de 2 wijsvingers tot de crème kleurloos wordt (5 à 10 seconden). Zorg ervoor dat er nog genoeg crème tussen de vingers is. In geval het niet meer nat aanvoelt, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op uw vingertop. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen en Donkere Kringen.
 5. Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met zachte tappende beweging uit, van het midden naar buiten, tot die volledig door de huid is opgenomen.
 6. Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt, voor het meest spectaculaire resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Heeft u te veel crème aangebracht, verwijder die dan met een vochtig doekje. Sluit de tube na gebruik en was uw handen.
Met make-up:
Breng eerst uw gebruikelijke verzorgingsproducten aan (oogserum, hydraterende dagcrème, enz.) en geef de producten even tijd om in de huidlagen te trekken (ca. twee minuten). Breng dan een zeer dunne laag Remescar Wallen & Donkere Kringen aan zoals hierboven beschreven. Als er een wit residu achterblijft, hebt u ofwel te veel product gebruikt, ofwel geen hydraterende crème gebruikt. Wrijf het witte residu gewoon weg met een nat doekje. Zodra het product opgedroogd is, brengt u uw make-up aan zoals gewoonlijk.

Verwijderen:
Reinig de behandelde zone met water en dep droog.

Waarschuwingen
Make-up op basis van olie kan de doeltreffendheid van Remescar Wallen & Donkere Kringen Crème verminderen. Let erop dat u Remescar Wallen en Donkere Kringen niet samen met Remescar Kraaienpootjes aanbrengt op hetzelfde huidoppervlak. Dit kan immers witte restanten of gevoeligheid veroorzaken.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Remescar Wallen & Donkere Kringen Crème 8ML?

Meer uit ons assortiment