Bestel nu
0
€ 0,00
Rapid White Bleaching Power Set 1ST
Rapid White Bleaching Power Set 1ST

×

of

Rapid White Bleaching Power Set 1ST

16,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Voor het eenvoudig thuis bleken van uw tanden

Algemeen
Rapid White Bleaching Power Set is een ideaal tandenbleek-set voor thuis en geïnspireerd door de whitening behandelingen die tandheelkundige klinieken leveren. Door middel van de gebitsvormen en bijgeleverde whitening-gel kunt u eenvoudig thuis uw tanden bleken. Na het eerste gebruik zijn de tanden direct 2 tinten lichter. Bij 2 keer dagelijks gebruik gedurende een week zullen de tanden 6 tinten lichter zijn, met als resultaat een mooiere, wittere lach, zonder het gebruik van waterstofperoxide.

Rapid White Bleaching Power Set:
- voor een stralende, wittere lach;
- direct 2 tinten lichter na het eerste gebruik;
- zonder waterstofperoxide.

Hoe te gebruiken?
1. Poets zachtjes uw tanden.
2. Haal de dop van de Rapid White-accelerator en controleer of de applicator vochtig is door de applicator tegen een schoon oppervlak te duwen.
3. Breng de accelerator aan door de pen tegen de oppervlakken van alle tanden die u wit wilt maken, te drukken en over de tanden te wrijven. Belangrijk om bij deze stap de lippen niet te sluiten!
4. Plaats de voorbereide gebitvormen in uw mond en houd de vormen op hun plek door er zachtjes op te bijten. Laat de gebitvormen vervolgens 5 tot 10 minuten in uw mond zitten.

Nabehandeling: Haal de gebitvormen uit uw mond en poets uw tanden zachtjes met een tandenborstel en water om eventuele restjes gel van uw tanden te verwijderen. Poets uw tanden ten slotte met Rapid White dagelijkse whitening-tandpasta. Herhaal de procedure ’s ochtends en ’s avonds gedurende 7 dagen. Gebruik het ingesloten professionele staaltje met tandkleuren om uw voortgang bij te houden.


Waarschuwingen

Dit product wordt niet aanbevolen voor gebruik door personen onder de 14 jaar of personen met tandvleesontsteking, gingivitis, bloedend of ernstig teruggetrokken tandvlees en gevoelige tanden, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Zoals dat voor alle producten geldt, raden wij u aan de ingrediënten goed door te lezen, als hulpmiddel bij het voorkomen van een allergische reactie. Dit product werkt alleen op natuurlijke mensentanden en veroorzaakt geen schade aan vullingen, kronen en bruggen. Minimaliseer het contact met lippen en tandvlees. Niet gebruiken als u een beugel draagt. De aanbevolen tijd voor het dragen van de vorm niet overschrijden. De gel mag alleen op advies en onder begeleiding van een tandarts langer dan 14 dagen worden gebruikt. Als er irritatie optreedt, stopt u het gebruik onmiddellijk.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist