9478.301 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Puressentiel Zuiverende Gel 250ML

Reinigende en hydraterende handgel met aloë vera en plantaardige alcohol

17,49
  • Op voorraad:  31  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Puressentiel Zuiverende Gel met 3 essentiële oliën is een krachtige handgel waarmee u uw handen kunt reinigen zonder water of zeep. De gel is verrijkt met aloë vera om droge handen te voorkomen.

Hoe te gebruiken?
Een beetje gel (3 ml) in de handen wrijven gedurende 60 seconden. Onmiddellijke werking.

Waarschuwingen
Lees het etiket voor gebruik. Bij het inwinnen van medisch advies, het etiket ter beschikking houden. Uitwendig gebruik. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Uit de buurt houden van hitte/vonken/ naakte vlammen/warme oppervlakken. Niet roken. Vermijd contact met de ogen, wonden en slijmvliezen. Bij contact met ogen: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Indien de irritatie aan het oog blijft duren, raadpleeg dan een arts. Niet inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en het product tonen. Afgeraden voor kinderen jonger dan 3 jaar. Buiten het bereik van kinderen houden. De inhoud/recipiënt weggooien in overeenstemming met de plaatselijke/regionale/nationale/internationale wetgeving. Vermijd dat het in de natuur terechtkomt. Op een koele en donkere plaats bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Alcohol, Aqua (water), Glycerin, Lavandula hybrida grosso herb oil, Citrus limon peel oil, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Melaleuca alternifolia leaf oil, Aloe barbandensis leaf juice powder, Aminomethyl propanol, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geranoil**, Coumarin**.
**Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puressentiel Zuiverende Gel 250ML?

Meer uit ons assortiment