Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Kalknagels>Kalknagel set

ProtectAir Kalknagel Kit 1ST

Voor de behandeling van kalknagel infecties

24,95
  • Merk:  ProtectAir 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8719689298173
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
ProtectAir Kalknagel Kit is een complete set met producten voor de behandeling van kalknagel infecties. Het nagelserum behandelt effectief de schimmelnagel infectie, door een omgeving te creëren waarin schimmels niet kunnen overleven. Daarnaast behandelt en beschermt de 10 Day Fresh Spray de schoenen tegen schimmels tot wel 10 dagen. Zo voorkomt u (her)infectie van de nagels. Na slechts 1 week is er al zichtbaar resultaat en na 4 weken zal de gehele kalknagel herstelt zijn.

Inhoud:
- ProtectAir Kalknagelserum;
- ProtectAir 10 Day Fresh Spray;
- ProtectAir Nagelvijl 5 stuks.

Hoe te gebruiken?

- 10 day fresh spray: Spray 5-10 keer in elke schoen. Zorg dat de hele binnenkant van de schoen behandeld is. Wacht met dragen, totdat de schoen volledig droog is. Begin met het behandelen van al uw schoenen aan het begin van de behandelperiode. Herhaal dit eenmaal per week tot het einde van de periode.
- nagelvijl:Vijl de geïnfecteerde nagel 1x per week voor behandeling met het kalknagelkwastje. Gebruik bijgeleverde vijl slechts 1 maal om herinfectie te voorkomen.
- kalknagelserum: Breng het serum 2x daags gedurende 4 weken aan. Zorg dat de gehele nagel en het nagelbed met het serum bedekt wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ProtectAir Kalknagel Kit 1ST?