Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
ProtectAir Kalknagel Kit 1ST
ProtectAir Kalknagel Kit 1ST
ProtectAir Kalknagel Kit 1ST 0

ProtectAir Kalknagel Kit 1ST

24,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Voor de behandeling van kalknagel infecties

Algemeen
ProtectAir Kalknagel Kit is een complete set met producten voor de behandeling van kalknagel infecties. Het nagelserum behandelt effectief de schimmelnagel infectie, door een omgeving te creëren waarin schimmels niet kunnen overleven. Daarnaast behandelt en beschermt de 10 Day Fresh Spray de schoenen tegen schimmels tot wel 10 dagen. Zo voorkomt u (her)infectie van de nagels. Na slechts 1 week is er al zichtbaar resultaat en na 4 weken zal de gehele kalknagel herstelt zijn.

Inhoud:
- ProtectAir Kalknagelserum;
- ProtectAir 10 Day Fresh Spray;
- ProtectAir Nagelvijl 5 stuks.

Dit is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Hoe te gebruiken?

- 10 day fresh spray: Spray 5-10 keer in elke schoen. Zorg dat de hele binnenkant van de schoen behandeld is. Wacht met dragen, totdat de schoen volledig droog is. Begin met het behandelen van al uw schoenen aan het begin van de behandelperiode. Herhaal dit eenmaal per week tot het einde van de periode.
- nagelvijl:Vijl de geïnfecteerde nagel 1x per week voor behandeling met het kalknagelkwastje. Gebruik bijgeleverde vijl slechts 1 maal om herinfectie te voorkomen.
- kalknagelserum: Breng het serum 2x daags gedurende 4 weken aan. Zorg dat de gehele nagel en het nagelbed met het serum bedekt wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist