Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.776 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Spijsvertering supplementen

Ortis Minacia Forte Drinkgel Sticks 12ST

Snelwerkende drinkgel ter ondersteuning van het spijsverteringsstelsel

10,27

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Ortis
 • Inhoud: 12ST
 • EAN: 5411386890522
 • NUT-nummer: PL 33/205
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Ortis Minacia Forte is een snel werkende drinkgel met frambozensmaak op basis van zoethout en Indiase kruisbes. Dit 100% natuurlijke supplement helpt dankzij het zoethout om de balans en het comfort van de spijsverteringskanalen te behouden, terwijl de Indiase kruisbes zicht inzet bij de gezondheid van het spijsverteringsstelsel.

  Dosering
  Neem 1 stick (12 gram), 4x per dag, indien nodig, na de belangrijkste maaltijden en vóór het slapen gaan. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet meer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet aanbevolen voor kinderen. In geval van gebruik van medicijnen, gelieve een ruimte van 2 uur te respecteren tussen de inname van Minacia en het medicijn. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 - 25°C op een donkere en droge plaats. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

  Bevat zoethout. Mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.); draagstoffen: maltitol, fructosesiroop van tarwe (zonder gluten), water; vloeibaar extract van zoethout (Glycyrrhiza glabra L. 1,25 g/4 sticks); kleurstof: bietenrood; natriumalginaat (1200 mg/4 sticks); stabilisator: acaciavezel; droogextract van Indiase kruisbes (Emblica officinalis Gaertn – 600 mg/ 4 sticks); natuurlijk aroma.

  Heeft u een vraag over Ortis Minacia Forte Drinkgel Sticks 12ST?