9369.974 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Baby tandenborstel

Nuby Tandenborstelset 3ST

Bevordert een vroegtijdige ontwikkeling van een goede tandhygiëne bij uw baby

7,99
  • Merk:  Nuby
  • Inhoud: 3ST
  • EAN: 048526007547
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Nuby Tandenborstelset Blauw met drie verschillende tandenborstels bevordert een vroegtijdige ontwikkeling van een goede tandhygiëne bij uw baby. NûbyTM vindt de orale ontwikkeling van je kindje één van de belangrijkste aandachtspunten. Met deze tandenborstelset met 3 verschillende tandenborsteltjes is een gezonde orale ontwikkeling bij uw baby verzekerd. Het is van groot belang om die eerste belangrijke melktandjes goed te beschermen. De set voorziet één tandenborstel per groeifase en is dus helemaal ontworpen in functie van de ontwikkeling van uw kindje. Alle tandenborstels zijn gemaakt uit veilige, duurzame materialen. De tandenborstels zijn er in de kleuren blauw, paars en lichtgroen.

Tandvlees reiniger/borstel:
De eerste mag u al bij uw baby introduceren wanneer hij last krijgt van gevoelig tandvlees en de eerste tandjes willen uitkomen, dat is ongeveer rond uw 3 maanden. De tandvlees reiniger/borstel met speciaal zacht rubberen vlak masseert het tandvlees en gehemelte.

Siliconen borstel:
Eens de tandjes echt beginnen door te komen wisselt u naar de andere siliconen borstel. Dat is ongeveer wanneer uw baby 6 maanden is. Deze borstel met rubberen haartjes reinigt, verzacht en masseert het tandvlees.

Nylon tandenborstel:
Wanneer u de eerste échte tandjes ziet is uw baby klaar voor de tandenborstel met zachte nylon haartjes.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nuby Tandenborstelset 3ST?

Meer uit ons assortiment