Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.947 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Baby neusreiniger

Nuby Neusreiniger 0m+ 1ST

Verlicht onmiddelijk neusverstoppingen bij baby's

7,49
  • Merk:  Nuby
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 048526007813
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de Nuby Neusreiniger 0m+ kunt u de neus van uw kindje eenvoudig reinigen door middel van een zachte zuigkracht. Hiermee maakt u de neus veilig vrij van verstoppingen zodat uw kindje weer vrij en prettig kan ademen. De neusreiniger is voorzien van vier wasbare filters, die samen met een hygiënische afdekdop verpakt zitten in een opbergdoosje.

Hoe te gebruiken?
Voor het eerste gebruik: goed reinigen en zorgen dat filter goed in het middelste gedeelte is geplaatst.
  1. Als de mucus heel droog is, probeer het te bevochtigen met een fysiologische zoutoplossing als neusdruppels of -spray.
  2. Plaats het neusstuk aan het begin van uw baby’s neusgat (er niet in), net naast zichtbaar mucus.
  3. Zuig aan het mondstuk. U kan de zuigkracht variëren, te hard zuigen kan niet. Blaas nooit in het mondstuk. De mucus verzamelt hygiënisch in het afgesloten middelste gedeelte.
Reinigen: Na ieder gebruik, schroef de balg los van het neusstuk. Was alle delen in warm water met zeep. Spoel en droog grondig. Mag gekookt worden en mag in stoomsterilisator voor magnetron. Filters mogen niet in de magnetron.

Waarschuwingen
Duw het neusstuk niet in uw baby’s neusgat. Zuig door het mondstuk, maar blaas er nooit in. Pompje dient enkel voor de neus, niet voor de mond of de oren. Dit product is nietbedoeld voor gebruik door kinderen en mag enkel met behulp van een volwassene worden gebruikt, kleine onderdelen kunnen een risico vormen voor kinderen. Laat een kind nooit alleen bij het gebruik van dit of een ander product voor kinderen. Bewaar deze verpakking voor verdere raadpleging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nuby Neusreiniger 0m+ 1ST?

Meer uit ons assortiment