9478.771 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding 400GR

Het alternatief voor koemelk

19,95
  • Merk:  Nanny Care
  • Inhoud: 400GR
  • EAN: 5022817000214
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding is een volledige zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk. Dit product is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen (of in combinatie met borstvoeding). Deze zuigelingenmelk is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen en wordt sneller en beter verteerd en opgenomen dan koemelk. Doordat geitenmelk minder zwaar op de maag ligt is deze voeding uitermate geschikt voor de gevoelige spijsvertering. Nanny Care wordt geproduceerd volgens uiterst strenge regels betreffende kwaliteit en hygiëne waarbij aan de geiten die de melk produceren geen groeibevorderende middelen wordt gegeven en deze geiten grazen van gras uit de nauwelijks aangetaste natuur in Nieuw-Zeeland.

Nanny Care Zuigelingenmelk is een volledige zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk. Dit product is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen (of in combinatie met borstvoeding). Borstvoeding is de ideale voeding voor zuigelingen. het wordt aanbevolen Nannycare zuigelingenmelk alleen te gebruiken op advies onafhankelijke deskundige op het gebied van geneeskunde, voeding of farmaceutische wetenschap of van personen die beroepsmatig veranwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind.

Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding:
- gemaakt van geitenmelk als alternatief op koemelk
- te gebruiken vanaf de geboorte
- wordt sneller en beter verteerd dan koemelk
- geschikt voor de gevoelige spijsvertering
- rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen

Hoe te gebruiken?
1. Was uw handen en steriliseer flessen en spenen volgens de aanwijzingen van de fabrikant. 2. Kook vers, koud water. Gebruik geen water dat gefilterd is of op een andere manier onthard en ook geen water dat herhaaldelijk gekookt heeft. Laat het niet langer dan 30 minuten afkoelen. Giet de benodigde hoeveelheid water (zie tabel) in een gesteriliseerde zuigfles. 3. Vul de bijgevoegde maatschep losjes met poeder en strijk af. Voeg altijd 1 afgestreken maatschep (4,3 gram) poeder toe aan elke 30 ml water in de fles. 4. Voeg het benodigde aantal maatscheppen toe aan het gekookte en afgekoelde water. 5. Doe de gesteriliseerde speen en dop op de fles en schud tot het poeder volledig is opgelost. 6. Laat de fles zo nodig verder afkoelen onder koud stromend water. Controleer de temperatuur van de voeding (handwarm). Geef de voeding onmiddellijk na de bereiding.

Waarschuwingen
Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Overleg met je consultatiebureau of arts. Bewaar (on)geopende blikken op een koele, droge plaats (niet in de koelkast). Blik steeds goed afsluiten. Gebruik de inhoud binnen 4 weken na de eerste opening. Volg de instructies voor bereiding nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico's voor de gezondheid verbonden. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden. Bewaar om hygiënische redenen geen reeds bereide voedingen. Maak elke keer een verse voeding klaar en gooi restjes voeding altijd uiterlijk na 2 uur weg. Warm de voeding niet op in de magnetron om ongelijkmatige verwarming te voorkomen. Voeg geen extra scheppen poeder of andere ingrediënten toe aan de fles.

Ook verkrijgbaar in een verpakking van 900 gram

Ingredienten

Voedingswaarden per 100 ml bereide voeding

Energie

280 kJ / 66 kcal

Vetten

3.4 gram

  waarvan verzadigd

1.2 gram

  waarvan enkelvoudig onverzadigd

1.6 gram

  waarvan meervoudig onverzadigd

0.53 gram

  linolzuur

400 mg

  linoleenzuur

53 mg

  docosahexaeenzuur

15 mg

  arachidonzuur

16 mg

Koolhydraten

7.4 gram

  waarvan suikers

7.4 gram

Eiwitten

1.3 gram

Vitamine A

56 mcg

Vitamine D

1.4 mcg

Vitamine E

1.5 mcg

Vitamine K

6.7 mcg

Vitamine C

13 mg

Thiamine (B1)

0.062 mg

Riboflavine (B2)

0.12 mg

Niacine (B3)

0.66 mg

Vitamine( B6)

0.036 mg

Foliumzuur

13.2 mcg

Vitamin B12

0.18 mcg

Biotine

2.3 mcg

Pantotheenzuur

0.35 mg

Natrium

19 mg

Kalium

70 mg

Chloride

57 mg

Fosfor

39 mg

Magnesium

4.6 mg

IJzer

0.65 mg

Zink

0.49 mg

Koper

0.049 mg

Mangaan

0.009 mg

Fluoride

0.0065 mg

Selenium

2.5 mcg

Jodium

13 mcg

Choline

21 mg

Taurine

4.6 mg

Carnitine

0.9 mg

Inositol

3.9 mg

Ingrediënten

Gepasteuriseerde volle geitenmelk, lactose (uit ), plantaardige oliën (zonnebloem [hoog oliezuur], koolzaadolie, zonnebloemolie, antioxidant (zonnebloemlecithine, tocoferolrijk extract), gepasteuriseerde geitenmelkpoeders, visoliepoeder(bron van docosahexaeenzuur), Mortierella alpina oliepoeder (bron van arachidonzuur), mineralen, cholinechloride, L-tyrosine, L-cystine, vitaminen, L-tryptofaan, L-isoleucine, taurine, L-carnitine. Vitaminen: dl-alfa-tocoferylacetaat, L-ascorbinezuur, nicotinamide, cholecalciferol, retinylacetaat, calcium-d-pantothenaat, fytomenadion, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine. Mineralen: calciumhydroxide, natriumcitraat, kaliumchloride, ijzersulfaat, calciumcitraat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

Allergenen informatie
Bevat (geiten)melk en visoliepoeder.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding 400GR?

Meer uit ons assortiment