Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.662 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondspoeling

Listerine Mondspoeling Nightly Reset 400ML

Werkt hard om de effecten van de dag te wissen

6,99
  • Merk:  Listerine
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 3574661401164
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Listerine Mondspoeling Nightly Reset is een alcoholvrije mondwater met anti-gaatjes fluoride. Deze unieke mondwaterformule werkt gedurende uw nachtrust keihard om de effecten van de dag te wissen en de hygiëne van uw mond te resetten. Het remineraliseert niet alleen het glazuur dat dankzij eten en drinkn is verzwakt, het zorgt tevens voor een diepe reiniging die de plekken bereikt waar u met uw tandenborstel niet bij kunt. Bovendien beschermt het uw gebit tegen gaatjes en bevat het een aangename Twilight Mint-smaak. Op deze manier kunt u extra fris en beschermt gaan slapen. Tevens geschikt voor gebruik na het slapen (hierdoor werkt de mondspoeling zelfs beter)!

Hoe te gebruiken?
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en ouder: gebruik tweemaal daags na het tandenpoetsen 10 ml (2 theelepels) mondwater en spoel gedurende 1 minuut uw mond en spuug dan uit.

Waarschuwingen
Slik de spoeling niet in! Eet of drink niet gedurende 30 minuten na het spoelen. Houdt kinderen waar nodig in de gaten tot ze de spoeling zonder toezicht kunnen gebruiken. Kinderen onder de 12 jaar, raadpleeg een (tand)arts.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Listerine Mondspoeling Nightly Reset 400ML?

Meer uit ons assortiment