DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Linn Hyaluronzuur Linn Ampullen 14ST
Linn Hyaluronzuur Linn Ampullen 14ST

Hyaluronzuur Linn Ampullen 14ST

Niet meer verkrijgbaar
 • Merk: Linn
 • Inhoud: 14ST
 • EAN: 8718274580235

×

of

Productbeschrijving

Hydrateert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid

Algemeen
Linn Hyaluronzuur Linn Ampullen zijn drinkbare ampullen met hyaluronzuur, natrium hyaluronaat, zink, koper, vitamine B6 en biotine. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol bij het gehydrateerd houden van de huid en daarmee een gezonde, stevige en glanzende uitstraling te houden. 50% van al het hyaluronzuur in ons lichaam, bevindt zich in de huid. Bij het ouder worden daalt de hoeveelheid hyaluronzuur waardoor uw huid vocht verliest. Een aanvulling in de vorm van een supplement is daarom raadzaam.

Linn Hyaluronzuur Linn Ampullen zorgt ervoor dat:
- De huid voldoende gehydrateerd blijft
- De jeugdigheid langer wordt vastgehouden
- Minder rimpels en lijntjes laat zien dan gebruikelijk voor uw leeftijd
- De huid elastisch maakt en beschermt tegen infecties
- Wondgenezing bevordert
- Cellulitis helpt tegengaan of verminderen

Hyaluronzuur
Het zuur neemt grote hoeveelheden water in ons lichaam op, die nodig zijn voor de werking van andere organen en gewrichten, waarvoor het tevens als smeermiddel dient. Het is vloeibaar, maar door de hoogmoleculaire structuur tegelijkertijd stroperig genoeg, om niet uit gewrichten geperst te kunnen worden. Zo heeft het een stootkussenfunctie in de gewrichten.
Natrium hyaluronaat
Natrium zorgt voor de vochtbalans in en buiten de huidcellen door middel van osmose, een proces waarbij –in de beweging van deeltjes- vloeistoffen via een soort halfdoorlatend membraan worden doorgelaten, maar opgeloste stoffen niet. Ook regelt het je bloeddruk en prikkeloverdracht in spier- en zenuwcellen.
Zink
Zink is een mineraal dat veel in de natuur en in het lichaam voorkomt. Veel van de eiwitten in het lichaam bestaan uit Zink. Zink speelt een grote rol bij de vorming van eiwitten in het lichaam, bij het immuunsysteem en bevordert onder andere wondgenezing.
Koper
Koper bevordert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daardoor behoudt je huidelasticiteit en kracht en voorkomt het dat de huid gaat rimpelen of verzakken. Bovendien bevat koper een antibacteriële bestanddelen die infecties kan helpen voorkomen.
Vitamine B6
Vitamine B speelt een belangrijke rol in celmetabolisme om essentiële bouwstenen aan te maken. Hierdoor wordt het vaak toegepast in huid-, nagel- en haarverzorgingsproducten. Vitamine B6 is belangrijk voor het versterken van de barrièrefunctie van de huid en de aanmaak van belangrijke bouwstof, zoals eiwitten en versterkt zo de werking van het collageen.
Biotine
Biotine is één van de beauty vitamines. Biotine voedt uw huid van binnenuit en ondersteunt de conditie van uw haar. Daarnaast is deze vitamine goed voor de nagels omdat biotine bijdraagt aan een normale stofwisseling van eiwitten.

Dosering
Drink 1 ampul per dag. Schud de ampul goed voor gebruik. De aanbevolen dosis niet overschrijden.Ingrediënten

Ingrediënten
Water, zuurteregelaar; citroenzuur; fructose; natriumhyaluronaat; conserveermiddel; kaliumsorbaat; smaakstof; pyridoxine hydrochloride (vitamine B6); zinkoxide; kopercitraat; biotine.

Waarschuwingen

Mag niet gebruikt worden bij kinderen en jongeren tot 18 jaar. Bewaren op een koele en droge plaats beschermd tegen licht en directe warmtebronnen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

  Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

  -40%
  1,55
  2,59
 • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

  Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

  -25%
  2,25
  2,99
 • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

  Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

  -25%
  4,34
  5,79
 • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

  A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

  -20%
  6,39
  7,99
 • Roter Vitamine C 1000mg Sinaasappel Abrikoos Bruistabletten 40ST

  Roter Vitamine C 1000mg Sinaasapp... | 40ST

  -25%
  8,99
  11,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist