shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Klok Eco Waspoeder Kleur 1,17KG
Klok Eco Waspoeder Kleur 1,17KG

Klok Eco Waspoeder Kleur 1,17KG

7,99
  • Merk: Klok
  • Inhoud: 1,17KG
  • EAN: 8710585749509
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Huidvriendelijk en ecologisch

Algemeen
Klok Eco Waspoeder Kleur is een huidvriendelijk en ecologisch verantwoord waspoeder voor de gekleurde was, die gericht is op een goede werking bij lage temperaturen. Dus u kunt met Klok Eco Waspoeder kleur makkelijk de was op 30°C zetten en een stralend schone was er uit halen zonder vervaging van kleuren. Klok minimaliseert de kans op huidirritaties doordat er geen parfum en kleurstoffen aan het waspoeder zijn toegevoegd. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zijn biologisch slecht afbreekbare stoffen niet meer nodig en Klok heeft hiervoor het EU Ecolabel certificaat gekregen. Daarnaast is het waspoeder ook voorzien van het Huid Allergie Keurmerk.

Klok Eco Waspoeder Kleur:
- is huidvriendelijk;
- is ecologisch;
- wast intensief en veilig schoon, met bescherming van de kleur;
- wast goed schoon op alle temperaturen, dus ook bij 30°C;
- heeft het EU Ecolabel en het Huid Allergie Keurmerk.

Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een antal minuten; contactlenzen verwijderen, indien ogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Ingrediënten

Ingrediënten
Sodium carbonate, Zeolite, Alcohols, C10-18, ethoxylated, Sodium silicate, Fatty acid, sodium salts, Sodium citrate, Sodium sulfate, Sodium C12-18 alkyl sulfate, Cellulose gum, Polyether/polyester copolymer, Tetrasodium etidronate, Vinylpyrrolidone/ vinylimidazole Copolymer, Subtilisin, Glycosidase, Glycosidase, Pectate lyase, Lipase, Glycosidase.

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist