Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
HG Keuken Ontstopper 1LT
HG Keuken Ontstopper 1LT
HG Keuken Ontstopper 1LT1
HG Keuken Ontstopper 1LT 0

HG Keuken Ontstopper 1LT

6,88
  • Merk: HG
  • Inhoud: 1LT
  • EAN: 8711577074227
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Verhelpt en voorkomt de meest hardnekkige verstoppingen

Algemeen
Er zijn weinig dingen vervelender dan een verstopte leiding. Helaas komt dit maar al te vaak voor als gevolg van het wegspoelen van etensresten, vet en olie. Speciaal om dit te voorkomen en verhelpen is er de HG Keukenontstopper. Deze ontstopper werkt op basis van natuurlijke micro-organismen die zich door de verstopping heen vreten. Daardoor helpen ze bij elke verstopping. Bovendien heeft de HG Keukenontstopper door de gebruikte stoffen ook een preventieve werking, zodat dit probleem zich minder vaak zal voordoen.

Hoe te gebruiken?
Laat, wanneer mogelijk, vooraf aan de behandeling een klein beetje warm water in de verstopte afvoer lopen. Giet vervolgens 1/3 deel van HG keuken ontstopper in de afvoer. Om de verstopper te activeren aansluitend ongeveer 200 ml warm water er achteraan gieten. De ontstopper 6 tot 8 uur de tijd geven om zijn werk te doen alvorens weer water door de afvoer te laten lopen. De verstopping is nu weer verholpen. Om verstoppingen of nare geurtjes te voorkomen 2 maal per maand, bij voorkeur 's avonds, een scheutje in de afvoer gieten en 's nachts in laten werken.

Waarschuwingen
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist