Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Verband (windsel)>Snelverband

HeltiQ Vingerverband 4mx2,5cm 1ST

Voor het snel verbinden van de vingers en tenen

1,90
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717484786840
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HeltiQ Vingerverband is een handig en stevig verband van 2,5 cm breed, die u snel en makkelijk kunt gebruiken bij wondjes aan de vingers en tenen, voor het vastzetten van een gaaskompres of bij het steun geven bij kneuzingen of verstuikingen. Het verband is elastisch en zelfklevend. Dat wil zeggen dat het zich niet aan de huid of haren hecht, maar aan zichzelf. U heeft geen schaar nodig, maar scheurt het verband gemakkelijk af met de hand. Het vingerverband is ideaal voor gebruik thuis, onderweg maar ook in de horeca, dankzij de voedselvreemde blauwe uitvoering. HeltiQ Vingerverband is verder latexvrij, blijft goed zitten op een vochtige of vettige huid, laat geen lijmresten achter en is pijnloos te verwijderen.

Hoe te gebruiken?

Aanleggen steun- of drukverband bij een kneuzing, verdraaiing of verstuiking
1. Wikkel het vingerverband zoveel mogelijk “dakpansgewijs”, waarbij de slagen elkaar gedeeltelijk overlappen. Trek hierbij het windsel enigszins aan, maar niet té strak.
2. Breng de laatste slag rondom aan
3. Scheur het verband met de hand af. Doordat het vingerverband zelfhechtend is zijn er verder geen hulpmiddelen nodig om het verband vast te zetten.

Aanleggen drukverband bij een bloedende wond
1. Leg een niet verklevend wondkompres op de wond
2. Wikkel het vingerverband zoveel mogelijk “dakpansgewijs”, waarbij de slagen elkaar gedeeltelijk overlappen. Trek hierbij het windsel enigszins aan, maar niet té strak
3. Breng de laatste slag rondom aan
4. Scheur het verband met de hand af. Doordat het vingerverband zelfhechtend is zijn er verder geen hulpmiddelen nodig om het verband vast te zetten.

Waarschuwing
Leg het verband niet té strak aan, dit knelt af. Rol daarom vooraf het verband een beetje van de rol af voor het verbinden om ervoor te zorgen dat u goed druk kunt aanleggen. Bij het niet vooraf afrollen zou u het verband te strak kunnen aanleggen. Een te strak aangelegd verband herken je aan:
- Verkleuring van de uitstekende delen
- Verergering van de pijn
- Tinteling of gevoelloosheid in de uitstekende delen
- Minder goed in staat zijn de uitstekende delen te bewegen
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Vingerverband 4mx2,5cm 1ST?

Meer uit ons assortiment