Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.568 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Wondspray

Hansaplast Wondspray Kids 100ML

Ontsmettende wondspray voor kinderen die beschermt tegen infecties

5,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Hansaplast
 • Inhoud: 100ML
 • EAN: 4005800199455
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Hansaplast Wondspray Kids is een huidvriendelijke, ontsmettende spray welke gebruikt kan worden voor het eenvoudig reinigen van kleine acute wonden, als snij- en schaafwonden, eerste- en kleine tweedegraads brandwonden en voor open blaren. De kleurloze en alcoholvrije formule reinigt de wond zonder te prikken. Het is geschikt voor de gevoelige kinderhuid en kan tevens gebruikt worden door volwassenen met een gevoelige huid. Bovendien laat de spray geen vlekken achter op uw kleding. Reinig wondjes snel en pijnloos en verklein hiermee de kans op infecties.

  Hansaplast Wondspray Kids:
  - ontsmet wondjes en beschermt de wondjes tegen infecties
  - voor de kinderhuid en tevens geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid
  - reinigt wondjes snel en pijnloos, prikt niet
  - zeer huidvriendelijke, kleurloos en alcoholvrij

  Hansaplast voorziet in producten die u kunt gebruiken voor een optimale wondgenezing. De Hansaplast Wondspray is onderdeel van een 3-staps routine:

  Stap 1: Wondreiniging: met deze Hansaplast Wondspray reinigt u de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes. Hiermee kunt u infecties voorkomen.
  Stap 2: Wondbescherming: met een pleister, steriel wondverband of een kompres, als de Hansaplast Classic Pleister (1m x 6cm), beschermt u de wond tegen vuil en bacteriën. Zo kan de wond ongestoord genezen.
  Stap 3: Wondgenezing: met behulp van de Hansaplast Wondhelende Zalf (50 gram) kunt u uw wond tot 2 keer sneller genezen en heeft u een lager risico op blijvende littekens.

  Hoe te gebruiken?
  Reinigen van de wond tegen vuil en bacteriën is een essentiële eerste stap voor een optimale genezing. Om wondinfecties te voorkomen spray Hansaplast Wondspray op een afstand van ongeveer 10cm over de gehele wond. Herhaal indien nodig, dep het gebied rond de wond voorzichtig droog. Belangrijk: Een kleine wond zal snel stoppen met bloeden. Als de wond blijft bloeden, dan meer gaaskompressen aanbrengen, druk op de wond blijven uitoefenen en deskundig medisch advies inwinnen.

  Heeft u een vraag over Hansaplast Wondspray Kids 100ML?