Hoofdpagina>Ehbo>Wondspray

Hansaplast Wondspray 100ML

Spray voor een ontsmettende wondreiniging

Hansaplast Wondspray 100ML
5,13
  • Merk:  Hansaplast 
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 4005800199417
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hansaplast Wondspray is een ontsmettende spray voor de reiniging en effectieve bescherming van kleine acute wonden, als snij- en schaafwonden, eerste- en kleine tweedegraads brandwonden en voor open blaren. De wondspray bevat een kleurloze en alcoholvrije formule waardoor hij niet prikt, de huid niet uitdroogt én geen vlekken achterlaat op uw kleding. Op deze manier kunt u uw wond dus pijnvrij reinigen van vuil en bacteriën en is de kans op een infectie vrijwel nihil. Bovendien heeft u met deze huidvriendelijke spray ook de mogelijkheid om korstjes of stollingen eenvoudig te verwijderen.

Samen met deze wondspray kan Hansaplast u voorzien van een optimale wondgenezing routine:
  1. Wondreiniging: met deze Hansaplast Wondspray reinigt u de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes. Hiermee kunt u infecties voorkomen.
  2. Wondbescherming: met een pleister, steriel wondverband of een kompres, als de Hansaplast Classic Pleister (1m x 6cm), beschermt u de wond tegen vuil en bacteriën. Zo kan de wond ongestoord genezen.
  3. Wondgenezing: met behulp van de Hansaplast Wondhelende Zalf (50 gram) kunt u uw wond tot 2 keer sneller genezen en heeft u een lager risico op blijvende littekens.
Deze huidvriendelijke wondspray is ook verkrijgbaar in handige verpakking van 50ml.

Hoe te gebruiken?
Reinigen van de wond tegen vuil en bacteriën is een essentiële eerste stap voor een optimale genezing. Om wondinfecties te voorkomen spray Hansaplast Wondspray op een afstand van ongeveer 10cm over de gehele wond. Herhaal indien nodig, dep het gebied rond de wond voorzichtig droog. Belangrijk: Een kleine wond zal snel stoppen met bloeden. Als de wond blijft bloeden, dan meer gaaskompressen aanbrengen, druk op de wond blijven uitoefenen en deskundig medisch advies inwinnen.
Ingredienten
Ingrediënten
0.1% Decyl Glucoside en 0.04% Polihexanide (PHMB) in Ringer oplossing.
Productreviews (1 reviews)
Deze reviews zijn uitsluitend ingevuld door klanten die dit product hebben gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hansaplast Wondspray 100ML?