DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST1
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST2
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST3
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST4
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST5
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST6
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST7
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST8
Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST 0

Hansaplast Sportcompressiekousen 1ST

14 reviews

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Verbetert uw prestaties en ondersteunt het spierherstel

Algemeen
Hansaplast Sportcompressiekousen (maat 38-43) zijn speciale kousen die u kunt gebruiken tijdens het sporten. Ze geven lichte druk en bieden ondersteuning aan uw spieren, waardoor uw prestaties verbeteren. Daarnaast wordt de bloedsomloop bevorderd en daarmee het herstel van de beenspieren. Tevens helpt het dragen van de kousen tijdens het sporten/intensief bewegen ter voorkoming van schade aan de spieren. Bovendien is het latexvrije ontwerp tot stand gekomen door het samenwerken met sportartsen, fysiotherapeuten en sporters en hebben de kousen het OEKO-TEX®️ STANDARD 100 keurmerk. Bescherm en ondersteun uw beenspieren en ervaar het comfort.

Hansaplast Sportcompressiekousen:
- bieden druk en ondersteuning tijdens sport/intensief bewegen
- verbetert uw prestaties
- bevordert de bloedsomloop en het spierherstel
- ter voorkoming van spierschade
- zeer goede en comfortabele pasvorm en latexvrij
- OEKO-TEX®️ STANDARD 100 keurmerk
- 1 paar
- geschikt voor schoenmaat 38-43

Hoe te gebruiken?
Stap 1 Steek uw rechter- of linkervoet in de kous, tenen eerst. Het label moet altijd aan de achterkant zitten.
Stap 2
Trek de kous verder omhoog en zorg dat de hiel in het hielgedeelte zit.
Stap 3 Trek de kous verder omhoog tot net onder de knie totdat de compressiezone over uw kuit komt te liggen. Trek de stof glad zodat deze niet rimpelt.
Reviews14 reviews

8/10 op basis van 14 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Marina

28 januari 2022

.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Maarten

14 september 2020

Met het hardlopen had ik altijd veel last van mijn kuiten. Ik ben hierop op zoek gegaan voor een oplossing hierop en kwam uit op compressiesokken van Hansaplast. Ik ontving de kousen in een nette doos en ze zagen eruit precies zoals ik van te voren had verwacht. Het aantrekken ging zeker de eerste keer wat stroef, maar het idee is dat de kousen strak om de kuit zitten, dus het is logisch dat het aantrekken wat lastig is. Het went gelukkig wel. TIjdens het hardlopen, was het even wennen. Ik moest mezelf concentreren dat ik technisch goed liep, ook dit was gewoon gewenning. Het loopt verder fantastisch, ik heb geen last van mijn kuiten meer hierdoor. Ik voel ze ook niet meer tijdens het hardlopen zelf en ook naderhand zijn de klachten verholpen. Als ik eerder had geweten dat de kousen mijn klachten zou wegnemen, had ik ze eerder aangeschaft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Per1605

10 september 2020

Super tevreden. Fijne sokken die echt de doorbloeding helpen en zorgen voor een betere prestatie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Steven

1 september 2020

Deze kousen voldoen toch wel aan m'n verwachtingen. Gaan relatief makkelijk aan, hebben een goede pasvorm en spannen niet overdreven. Ze geven een goeie ondersteuning tijdens het lopen. Uittrekken gaat goed, en heb de indruk dat de recuperatie beter gaat dan zonder! Aanrader dus...

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Martder

31 augustus 2020

Ik ben nu twee weken in het bezit van de compressiekousen van Hansaplast en ben zeer blij met het resultaat. In die twee weken ging ik van 5km naar 10km zonder last van de kuiten of enkels. Wat vooral ook opvalt is het comfort voor de voeten. Doordat de compressie sokken geen echt voelbare naden hebben, heb ik ook geen last meer van blaren of pijnlijke voeten, wat ik normaal wel had na een half uurtje lopen. Vooral boven de 5 kilometer merk ik het effect van deze compressie kousen. Voorheen begonnen mijn kuitspieren steevast “hard” en stram aan te voelen, soms zelfs met het gevoel alsof elk moment in kramp kon schieten. Nu voelen de kuit spieren veel frisser en minder stram aan. Hierdoor kan ik langer en verder lopen, en heb ik achteraf ook veel minder spierpijn. Tijd dus om de trainingsactiviteit op te schroeven tot meerdere loopjes per week!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hennii

30 augustus 2020

De eerste keer was het wennen om de kousen aan te doen maar eenmaal je ze tot boven de kuit hebt gekregen, is de compressie prima. Je voelt dat je ze aanhebt, zonder dat het storend is. Ik merk duidelijk verminderde verzuring en stijfheid nadat ik de sokken heb gedragen. Ze zijn neutraal van kleur en mooi vormgegeven.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

2/10

jefta

28 augustus 2020

Mijn ervaring met dit product is erg tegen gevallen. Ik mag dit product tijdelijk testen en ik zou de kousen zelf dus niet kopen. Mijn schoenmaat is 43 en volgens het pakje zijn deze kousen geschikt tot en met maat 43, maar ze zijn veel te klein en ze zijn ook super moeilijk aan te doen. Mijn verwachting van de kousen was dat ze mijn spieren zouden ondersteunen en dat ik minder last zou hebben van mijn rennersknie, maar dit is voor mij niet het geval geweest. Iets positiefs aan de kousen is dat hij er mooi uit ziet qua design, je kunt er prima mee hardlopen of wandelen. De kousen zou je kunnen wassen, wij hebben de kousen gewassen volgens de juiste voorschriften en toch zijn ze wat gekrompen. De kousen zijn niet makkelijk aan te trekken en ze gaven irritatie bij mij tijdens het hardlopen met een lange afstand. Mijn ervaring is dus niet erg positief. De kousen komen ook niet hoog genoeg om mijn rennersknie ondersteuning te geven. Al met al dus geen succes.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Stella08

26 augustus 2020

Mijn ervaring is over het algemeen positief. Deze kousen bieden zeker de nodige compressie die ik nodig vind voor mijn sportieve activiteiten maar ook tijdens een langere wandeling. Ze sluiten bij de kuit goed aan en kan er makkelijk mee bewegen. De ondersteuning is heel prettig tijdens het sporten en helpt tegen krampen maar ook ter voorkoming van blessures. Minpunt die ik ook bij andere kousen heb ervaren is het aan en uittrekken. Ook bij deze kousen moet je de tijd ervoor nemen en er handigheid in krijgen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marian

24 augustus 2020

De laatste tijd kreeg ik tijdens het hardlopen en later ook tijdens het sporten steeds meer last van zware benen en mijn blessure aan mijn achillespees werd steeds gevoeliger. Ik was dan ook heel erg blij dat ik de Hansaplast sportcompressiekousen mocht testen. Even goed op het doosje lezen hoe deze kousen aangetrokken moeten worden en dat gaat dit prima. Fijne van deze kousen is dat ze latexvrij zijn en gelukkig zijn het gewoon zwarte kousen en vallen ze tijdens het sporten en hardlopen niet meteen op door een afwijkende kleur. Mijn benen voelen tijdens het hardlopen lichter aan en de druk is fijn voor mijn enkels. Ook heb ik na mijn hardloop rondje geen last van mijn achillespees. Tijdens de afgelopen hete dagen bemerkte ik wel dat de vrij lange kousen zorgen voor erg warme benen. Op deze dagen moet ik dus de hitte een beetje vermijden of juist naar de sportschool met airco gaan, want dit voelt echt te warm. De kousen zijn ook goed wasbaar en blijven goed in model.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Nanda

12 augustus 2020

Na vele goede verhalen over compressiesokken, heb ik deze gekocht voor het hardlopen. De prijs is zeer gunstig en de kwaliteit van de sokken bijzonder goed. Sluiten goed aan. Bij de tenen is de sok wat wijder maar dat is eigenlijk wel lekker. Voor hardlopen zeker goed geschikt en ik gebruik ze nu heel vaak.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Roos1127

4 augustus 2020

Top maar warm en toch niet helemaal pijnloos. Na een aantal keer proberen vind ik de sokken vooral erg fijn voor na het sporten! Tijdens het sporten heb ik er eigenlijk meer last van dan dat ik het fijn vind.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Tessa

1 augustus 2020

Door een vervelende peesontsteking aan mijn voet moest ik het sporten een tijdje staken maar nu het weer beter gaat kan ik weer aan de slag. Deze kousen van Hansaplast kunnen mij een mooie ondersteuning bieden. Ik ben ze gelijk gaan gebruiken. De kousen zijn stevig en zien er leuk uit met het rode randje aan de bovenkant van de kous en bij de voet. De kousen krijgen ik wat lastig aan maar uiteindelijk lukt het mij toch. De kousen zitten stevig om mijn voeten en benen maar het voelt niet vervelend aan. Het biedt mij ook echt ondersteuning tijdens het sporten waardoor ik ook weer wat meer durf te doen. De kousen zijn ook voor herstel voor beenspieren, het voorkomen van spierschade en zorgen voor een goede bloedcirculatie. Dat is erg fijn als je aan blessures lijdt maar ook om blessures te voorkomen. Ik blijf de kousen zeker gebruiken tijdens het sporten, want de ondersteuning is goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Patrick

1 augustus 2020

Fijne compressiesokken, duurzaam materiaal. De sokken geven me veel versteviging in de voet en knellen niet. Of het mijn sportprestaties verbetert dat weet ik niet maar het geeft me wel een 'stevig' gevoel.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Bramvs

28 juli 2020

Ik heb de sportcompressiekousen nu een paar weken in bezit en heb het met name tijdens het hardlopen gebruikt. Vooral bij de lange afstanden merk ik dat mijn spieren anders reageren met deze kousen om. Het lijkt erop dat ze mij in de activiteiten meer ondersteunen t.o.v. een run zonder de kousen. Het grote verschil merk ik achteraf. Ik loop al erg lang en ken mijn lichaam aardig goed. Ik merk dat het herstel vele malen makkelijker gaat zodra ik deze kousen om heb gehad. Het lijkt erop dat mijn benen na één dag alweer energiek zijn. Ik heb ook andere compressiesokken die ook prima resultaten leveren. Het voordeel van deze Hansaplast kousen is in mijn ogen dat ze niet te strak zitten, ze zitten eigenlijk best comfortabel. Ik zou ze alleen aanraden tijdens het sporten, daarbuiten om draag ik liever mijn normale sokken. Maar ik kan mij voorstellen dat mensen met vermoeide kuiten hier baat bij kunnen hebben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment:

 • Daktarin Crème 20mg Miconazol 15GR

  Daktarin Crème 20mg Miconazol | 15GR

  8,99
 • Gratis verzending Orthica Orthiflor Kauw Tabletten 60KTB

  Orthica Orthiflor Kauw Tabletten | 60KTB

  -24%
  25,04
  32,95
 • Gratis verzending Vision Natural Bronze SPF30 180ML

  Vision Natural Bronze SPF30 | 180ML

  -25%
  21,74
  28,99
 • Gratis verzending Orthica Orthi Mucos 200GR

  Orthica Orthi Mucos | 200GR

  -30%
  23,77
  33,95
 • Gillette Sensor Excel Scheermesjes 10ST

  Gillette Sensor Excel Scheermesjes | 10ST

  -31%
  12,49
  17,99