DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Verstelbaar

Hansaplast Sport Polsbrace 1ST
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST1
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST2
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST3
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST4
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST5
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST6
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST7
Hansaplast Sport Polsbrace 1ST 0

Hansaplast Sport Polsbrace 1ST

17 reviews

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Extra stevig en helpt druk te verminderen tijdens het sporten

Algemeen
Hansaplast Sport Polsbrace is een beschermende brace die steun en stevigheid geeft aan stijve, zwakke of geblesseerde polsen tijdens het sporten. Ervaar door de compressie direct pijnverlichting bij overbelasting, een carpaal tunnelsyndroom of acute/chronische klachten aan het polsgewricht. Daarnaast helpt deze latexvrije polssteun ter voorkoming van nieuwe blessures. Onderzoeksinstituut Hohenstein garandeert een perfecte en comfortabele pasvorm van dit professionele ontwerp dat zowel te gebruiken is voor de linker- als de rechterpols. Bovendien is het ontwerp tot stand gekomen door het samenwerken met sportartsen, fysiotherapeuten en atleten en heeft de brace het OEKO-TEX®️ STANDARD 100 keurmerk. Bescherm en ondersteun uw polsen en ga door met het uitoefenen van uw favoriete sport.

Hansaplast Sport Polsbrace:
- beschermend en ondersteunend voor het polsgewricht tijdens het sporten
- bij pijnlijke, zwakke, stijve of geblesseerde polsen
- pijnverlichting bij een carpaal tunnelsyndroom, overbelasting en acute/chronische polsklachten
- helpt tevens ter voorkoming van nieuwe blessures
- zeer goede en comfortabele pasvorm
- OEKO-TEX®️ STANDARD 100 keurmerk
- latexvrij

Hoe te gebruiken?
Stap 1 Trek de brace over uw rechter- of linkerhand, uw vingers eerst.
Stap 2 Steek uw duim door het duimgat en plaats de extra versteviging aan de buitenkant van het polsgewricht.
Stap 3 Trek de brace omhoog en verstel met de extra band rond uw pols.
Reviews17 reviews

8/10 op basis van 17 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

6/10

Sandrecht

1 augustus 2020

Deze polsbrace is geschikt voor een pols met een omtrek van 15 tot 18 cm, wat ik helaas niet op de website kon vinden. Dit meet je volgens de verpakking op plek waar je normaal gesproken een horloge zal dragen. Nu heb ik zelf een pols van 18 cm en zit ik daarmee dus aan de bovenrand van grens. Ik moet hierbij zeggen dat ik zelf geen dikke polsen heb, daarnaast heeft mijn vriendin vrij dunne polsen en die een omtrek van 17 cm meten. Het materiaal waar de brace van is gemaakt voelt stevig aan en geeft voldoende ondersteuning. Het materiaal voelt fijn en zacht aan. Echter zijn de randen van het gat waar mijn duim doorheen moet wel netjes afgewerkt, maar niet erg fijn. Ik ervaar deze als hard en te strak, waardoor ik hem niet fijn voor een langer tijd zou dragen. Daarnaast zit hij om mijn rechterhand het meest comfortabel en lukt het me niet goed om deze brace lekker te laten zitten om mijn linkerhand.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Miejannie

26 juli 2020

Stevige compacte brace. Ik heb de brace nu een paar weken in gebruik tijdens het sporten. Ik merk dat de brace wel vrij strak zit, maar daardoor ook wel stevigheid biedt. Het is een goede kwaliteit en geeft mij op dit moment voldoende ondersteuning.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Kiki

25 juli 2020

Ik wilde deze polsbrace graag testen omdat ik last van mijn pols ervaarde met sporten en met mijn werk in de kinderopvang. Hij raakte snel overbelast en ik kon mijn pols daarom niet meer goed buigen. Ik heb deze brace nu een maand en moet zeggen dat hij best wel werkt. Daarbij is het design lekker simpel waardoor hij niet enorm uit de toon valt bij een outfit en trek je hem makkelijk aan. Ook is het wel fijn dat je hem een soort kan verstellen door het klitteband wat er opzit. Wat het voor mij wel een 3 sterren brace maakt, is dat hij wel werkt, want ik heb echt bijna geen last meer als ik hem een dag goed draag, maar hij zit echt heel strak bij mij en hij doet zeer tussen mijn duim en wijsvinger. Ik hoopte dat dit alleen de eerste week zou zijn maar dit was helaas niet zo. Ook vind ik niet persé dat hij goed ademt terwijl dit wel op de verpakking staat. Hierom zou ik hem ook niet zo snel dragen tijdens warm weer. Ik raad hem wel aan aan mensen met polsklachten omdat pijn wel weggaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

D

24 juli 2020

Wat een fijne brace. Makkelijk in gebruik, geeft veel steun, zit strak en kan eventueel strakker door de klittenband. Kan aan beide handen worden gedragen, dus geen probleem als je eerst aan je linkerhand last hebt en daarna aan je rechterhand. Lekkere stof, fijn kleurtje en zweet niet. Ik gebruik hem bij yoga en kan veel meer meedoen, dan eerst. De steun is fijn. Je moet er alleen geen armbandjes onder hebben, maar dat lijkt me meer dan logisch. Natuurlijk is dit voor iedereen anders, maar ik vind het echt een top ding. Als hij versleten is, bestel ik zeker er nog eentje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Demelza

24 juli 2020

ik gebruik het een paar weken was in het begin van gebruik heel erg enthousiast. Mooi design het is ook stevig materiaal. Het hangt van je blessure af hoe het aanvoelt hoe lang je het kan dragen en de verlichting van je pijn. Mijn blessure is erger geworden dus voor mij heeft het geen nut om het te dragen.maar als je blessure niet zo erg is dan zou je het zeker kunnen dragen naar gelang

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ninova

24 juli 2020

Product werkt goed, verlicht veel van mijn pijn, zit niet extreem comfortabel, maar zo is dat met iedere brace. Mooi strak design en werkt precies zoals waarvoor je hem nodig hebt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

IamBrie

19 juli 2020

Er fijne sportbrace welke je een vertrouwd en veilig gevoel geeft tijdens het sporten. Zelf in te stellen met verstelbare klittenband en een extra verstevigend kussentje op de bovenkant van de pols. Zowel links als recht te dragen. Je trekt de brace als een soort sok over je pols, al is deze wel wat lang. Ik ben zeer tevreden over deze polsbrace!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

friezin

17 juli 2020

Het is een makkelijke polsbrace in gebruik. je pakt hem zo en als hij vuil is door werkzaamheden of door zweet van het sporten is hij makkelijk schoon te maken

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

vodi

17 juli 2020

een tijd lang niet getennist een veel te fanatiek gestart met de oude bespanning. Daardoor gelijk erg last van mijn arm/ pols gekregen. Deze band kon ik toevallig testen via review club en het was heel fijn. Het gaat steun zodat je niet bij elke slag bang hoefde te zijn om (nog meer) pijn te krijgen. Daardoor wel kunnen tennissen en je kan de band zo strak doen als je zelf wilt en dus zoveel steun als je zelf wilt. Het is fijne zachte stof die niet echt zweet

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

PatriciaB1975

16 juli 2020

Dit is een erg fijne brace. Hij zit lekker stevig, zonder af te knellen. De hoeveelheid druk kun je zelf afstellen, erg prettig. Hij geeft me meer zekerheid, aangezien mijn polsen snel pijn gaan doen bij intensief trainen. De druk voorkomt pijn, maar verlicht ook de pijn die ik al had. Ik vind het erg handig dat de brace zowel links als rechts te gebruiken is. Het materiaal is fijn, comfortabel. Bij hogere temperaturen zweet het wel Het zweet wordt wel direct geabsorbeerd, dus mijn huid blijft niet vochtig. Het enige nadeel is dat, wanneer je het klittenband op de 'verkeerde plek' plaatst, dan laat het haakjes achter. Dat vind ik niet zo mooi, maar goed, dat is mijn eigen schuld.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Simoneshamali

16 juli 2020

Na enige weken de brace in huis te hebben kan ik jullie het volgende vertellen. De brace is gemaakt voor zowel links als rechts en heeft een one size fit all maat. De brace heeft aan de binnen zijde gelkussens op de drukpunten. Door de band met klittenband die je strakker en losser kan maken kan je zelf beslissen hoeveel ondersteuning je fijn vind. Waar je voor de ene bezigheid meer ondersteuning nodig hebt dan voor de ander. Je merkt aan alle kanten dat de brace van goede kwaliteit is. De brace kan gewoon gewassen worden dus daar heb je ook geen omkijken naar. Zeker een aanrader maar ik raad aan eerst te gaan passen omdat ik met mijn dunne polsen de brace eigenlijk te strak vind zitten dus iemand met wat dikkere polsen zal misschien minder comfort hebben

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marian

14 juli 2020

Omdat ik lichte polsklachten had en deze me belemmerden bij het sporten ben ik op zoek gegaan naar een polsbrace. Deze is heel makkelijk in gebruik, gewoon hand erin schuiven en klittenband aanbrengen. De stevigheid is voldoende, en met deze pols kan ik weer gewoon aan de groepslessen die ik leuk vind meedoen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Els1212

5 juli 2020

Ik heb vaak last van pijnlijke polsgewrichten. De steeds zeurende pijn die maar niet minder wordt. Vooral bij het sporten heb ik het meeste last van als ik ga fitnessen. Deze brace geeft goede ondersteuning en biedt stevigheid. De brace is zowel links als rechts te dragen, de materiaal is fijn en is makkelijk te wassen. Je kan de brace zo straks als los maken als je wil. Ik merk nu ik de brace al een paar weken heb dat ik veel minder last heb van mijn polsen tijdens sporten. Ik merk dat tijdens sporten de zweet geabsorbeerd word, het materiaal is comfortabel en zit fijn om mijn pols.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

EM

5 juli 2020

De polsband geeft goede steun aan de pols en de hand. Ik heb deze aangeschaft vanwege een overbelaste pols. Na een dag dragen is mijn pols alweer een stuk rustiger. Dit doordat de polsband zowel de pols als de hand stevig recht houdt. Het is erg prettig dat je de steun die de polsband geeft handmatig compleet naar wens in kunt stellen. Hiermee voorkom je dat de band te strak of te slap zit. Wel steekt de band half over de vingers heen, maar je kunt deze wel een beetje dubbelvouwen. Ook tijdens de warme zomerdagen ademt de band goed door, in tegenstelling tot andere polsbanden die ik hiervoor heb gedragen. Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de band, de steun die de band aan mijn pols geeft en het materiaal waarvan de band is gemaakt. Zeker een aanrader om te kopen en te dragen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

AK79

1 juli 2020

Toen ik de brace kreeg vroeg ik me af of dit wel ging werken. Hij lijkt vrij slap. Echter eenmaal met sporten beviel deze prima. De brace zit vrij strak, maar ook weer niet te strak. Het geeft daardoor genoeg stevigheid. Alleen die dag dat het 30 graden was, zat deze wel te strak. Ik vind de brace ideaal bij het trainen met de losse gewichten en dumballs. Ik heb al een tijdje carpaaltunnelsyndroom en dit helpt wel voor het sporten.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mdg

30 juni 2020

De fijne brace is ontworpen om compressie en ondersteuning te geven en zo pijn te verlichten bij mijn pijnlijke polsgewrichten. Deze brace doet dan ook precies wat het beloofd. De pasvorm is zeer goed en zowel voor de linkerpols als de rechterpols te gebruiken. Daarnaast heb je een extra versteviging die je naar wens kan gebruiken. Erg prettig vind ik dat. Dit is de beste sportbrace die ik gebruikt heb. Zeer zeker een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Haya

30 juni 2020

De reden dat ik dit product heel graag wilde testen is omdat ik chronisch last heb van mijn pols tijdens het sporten. Deze brace zorgt voor extra stevigheid waardoor de pijn tijdens het trainen minder erg is. De brace ziet er tevens mooi uit en is eenvoudig in gebruik. Ook zorgt de brace ervoor dat je huid kan blijven ademen. Het een super fijne brace die ik absoluut aanraad.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist