Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.785 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Kinesiotape

Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw 1ST

Ondersteunt spieren en gewrichten

9,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw is een tape ter ondersteuning van spieren en gewrichten. Daarnaast geeft het de spieren een comfortabel gevoel en beweegt de tape mee wanneer u in beweging bent, zonder te verschuiven of loslaten. Deze latexvrije tape is tot stand gekomen door samen te werken met sportartsen, fysiotherapeuten en sporters. Bovendien is de tape ademend en kan het tegen water en zweet, zodat u zich niet beperkt hoeft te voelen.

  Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw:
  - tape die de spieren en gewrichten ondersteunt
  - blijft goed zitten wanneer u beweegt
  - latexvrij, ademend en bestand tegen water en zweet
  - ontworpen in samenwerking met sportartsen, sporters en fysiotherapeuten

  Hoe te gebruiken?
  Stap 1 Breng de tape minimaal 20 minuten voor fysieke activiteit aan. Zorg dat de huid schoon en droog is voordat u de tape aanbrengt. Rond de uiteinden af zodat de tape niet opkrult of aan elkaar gaat kleven.

  Stap 2 Trek aan één kant voorzichtig 3-4 cm van het papier af zonder de kleefzijde aan te raken en breng de tape volgens de instructies in de brochure aan (zie bijgevoegde informatiefolder). Breng het eerste gedeelte aan het begin zonder stretch op de huid aan, het volgende gedeelte met medium stretch en het laatste gedeelte zonder stretch.

  Stap 3 Wrijf over de tape nadat u die hebt aangebracht om de kleeflaag te activeren. Verwijder de tape door met de haarrichting mee te trekken en de huid naar beneden te drukken. Voorkom dat u de huid optilt.
  Informatie folder

  Heeft u een vraag over Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw 1ST?