Hoofdpagina>Huishouden>Zilverpoets>Zilverpoetsmiddel

Hagerty Silver Dip 2LT

Ideaal voor het schoonmaken van zilver

27,99
  • Merk:  Hagerty 
  • Inhoud: 2LT
  • EAN: 7610928017504
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Hagerty Silver Dip kunt u gebruiken voor het schoonmaken van uw zilveren sieraden. Wrijf het zilver in met een sponsje of een dotje watten. Wrijf Hagerty Silver Dip op het zilver en spoel af met warm water. Vervolgens droogt u het sieraad met een zachte doek. Het resultaat is een sieraad als nieuw! Ook ideaal voor de munten van Mi Moneda. Het verwijdert direct aanslag en zorgt er voor dat de originele glans weer terug komt op uw sieraden en objecten.


Hoe te gebruiken?
1. Dompel bestek in het bad, wervelen 5-10 seconden.
2. Spoel met warm water.
3. Droog met een zachte doek.

Waarschuwingen
Bevat thioureum. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Verdacht van het veroorzaken van kanker. Kan mogelijks de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Achter slot bewaren. Was de handen grondig na het hanteren. Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft.

Na inslikken: de mond spoelen -- Geen braken opwekken. Onmiddellijk antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): huid met water afspoelen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

Ingredienten

Samenstelling

Niet ionogene oppervlakte actieve stoffen <5%, parfums.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?