Bestel nu
0
€ 0,00
Golden Naturals 5-HTP 250 mg Capsules 60VCP

×

of

Golden Naturals 5-HTP 250 mg Capsules 60VCP

21,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Vitamine B1 is goed voor de gemoedstoestand

Algemeen
Golden Naturals 5-HTP 250 mg Capsules is een voedingssupplement met het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de inheemse West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. In Nederland wordt dit kruid ook wel slaapmutsjeskruid genoemd. Om de opname te bevorderen is BioPerine® toegevoegd.

Griffonia simplicifolia is positief voor lichaam en geest. Het wordt dan ook beschouwd als een voorganger van serotonine (‘gelukshormoon’) en melatonine omdat het invloed heeft op de vorming van deze belangrijke neurotransmitters. Golden Naturals 5-HTP 200 mg bevat daarnaast de ‘opbeurende’ vitamine B1: goed voor de gemoedstoestand en het draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B1 is net als Griffonia simplicifolia ook goed voor het zenuwstelsel.

Dosering
1x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt vanaf 12 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule):RI*
5-HTP (uit Griffonia simplicifolia zaadextract)250mg
Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride)10mg909%
Magnesium (bisglycinaat)21mg5%
BioPerine® (Piper nigrum L. extract)3mg

* Referentie inname

Ingrediënten
Kruidenextracten, magnesiumbisglycinaat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), thiaminehydrochloride.

Waarschuwingen

Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist