9476.701 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Epitact Hallux Valgus Knobbel Corrigerende Orthese Nacht Maat 42-45 1ST

Helpt 's nachts gewrichtspijn en pijn door aanraking te verlichten

39,95
  • Merk:  Epitact
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3660396014714
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Epitact Hallux Valgus Knobbel Corrigerende Orthese Nacht met Epitheliumflex-technologie is speciaal ontwikkeld om een Hallux Valgus (knobbel) te corrigeren. Door 's nachts te dragen wordt de halluw valgus gecorrigeerd en groeit hij niet verder.

Deze verpakking bevat 1 corrigerende orthese in de maat 42-45, geschikt voor een omtrek (gemeten achter de knobbel) van 23 - 24.5 cm.

Hoe te gebruiken?
Dit gepatenteerde ontwerp wordt soepel zodra deze volledig is ondergedompeld in warm water. Plaats de spreider zodra u de orthese heeft aangetrokken. Op die manier neemt de orthese de vorm van uw voet aan en corrigeert daarbij licht uw grote teen. De orthese verhardt en wordt opnieuw stevig in enkele minuten. op die manier beschikt u over een comfortabele orthese op maat, zodat u er tijdens het slapen geen last van heeft. Omdat de orthese meermaals thermohervormd kan worden, is deze steeds aanpasbaar.

Waarschuwingen
De orthese mag niet worden gebruikt indien de grote teen niet meer zijdelings heen en weer kan worden bewogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruikt in geval van diabetes en of arteritis, zenuwaandoeningen aan de onderste ledematen of zweren.
Ingredienten

Samenstelling
52% thermovervormbaar plastic, 28% polyamide/elasthaan, 20% siliconen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Epitact Hallux Valgus Knobbel Corrigerende Orthese Nacht Maat 42-45 1ST?

Meer uit ons assortiment