Bestel nu
0
€ 0,00
Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen 1ST
Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen 1ST
Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen 1ST 1
Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen 1ST 2

×

of

Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen 1ST

14,99
  • Merk: Eco Egg
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5060558050075
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  47  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder

Algemeen
Met de Eco Egg Laundry Egg Fresh Linen heeft u geen wasmiddel/waspoeder meer nodig. Er bevinden 2 types minerale pellets in het ei die aan het werk gaan zodra de wasmachine aan gaat. Het was-ei produceert een krachtig (maar natuurlijk) schuim waarmee uw kleding goed wordt gewassen. Bovendien is de was-ei ook navulbaar en dermatologisch getest, zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. Niet alleen is het was-ei vriendelijk voor uw huid, het is ook vriendelijk voor de portemonnee, want na 70 wasbeurten kunt u de Refill verpakkingen kopen zodat u het ei weer opnieuw kunt vullen met pellets. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.

Eco Egg Laundry Egg Fragrance Free:
- volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder
- maakt uw kleding goed schoon
- navulbaar
- dermatologisch getest
- met de geur van fresh linnen

Hoe te gebruiken?
Het wordt aanbevolen voor het eerste gebruik van het ei om een volledig lege 95 graden was te draaien, zodat eventuele resten van eerder gebruikte wasmiddelen worden verwijderd

De Was eieren worden gebruikt op maximaal 60 graden. Ecoegg verandert de pH van het water, waardoor de was zo natuurlijk zacht voelt, er is dus geen wasverzachter nodig. Als u toch wasverzachter wil gebruiken is dat geen probleem voor het Was ei. Stop uw wasmachine niet te vol, het ei heeft ruimte nodig om te bewegen in de trommel. Het was-ei is geschikt voor handwas. Plaats het ei simpelweg 5-10 minuten in water en was het daarna met de hand af. Het was-ei is te gebruiken van 15 tot 60 graden Celsius.
Waarschuwingen

Houdt het was-ei buiten bereik van kinderen en huisdieren

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist